2777
2789
عنوان

راه حل بهم بدین لطفا (اعتیاد)

66 بازدید | 10 پست

چن وقت پیش دوباری شربت متادل تو جیب یا کیف شوهرم دیدم یبارش گفت درد داشتم مجبوری استفاده کردم اخه تصادف کرده بود اون موقع من چیزی نگفتم

یبارم گفت واسه دوستم بازم چیزی نگفتم

الان مجدد قرصشو وسط کارت بانکی هاش پیدا کردم چ رفتار عاقلانه ای بکنم 

توروخدا کمک کنید تا حالا تو این موقعیت نبودم

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت مصرفشو پیدا کن، شاید زیر فشار روحی یا اقتصادیه. اما گره زندگیتو نشین با دندون دعوا و قهر و فحش باز کن ، با دست مهربونی و منطق راحت تر باز میشه❤ انشالله ارامش به خودت و زندگیت برگرده خیلیییی زود 

علت مصرفشو پیدا کن، شاید زیر فشار روحی یا اقتصادیه. اما گره زندگیتو نشین با دندون دعوا و قهر و فحش ب ...

اخه اصلا مشکلی تو زندگی نداریم چرا باید این کارو بکنه!!!تنها سختی ما مشکل بی کاری و پوله

اخه اصلا مشکلی تو زندگی نداریم چرا باید این کارو بکنه!!!تنها سختی ما مشکل بی کاری و پوله

اون که بزرگترین مشکله عزیزم، زیر فشاره بهش حق نمیدم و کارش رو توحیه نمیکنماااا. اما باهاش صحبت کن و سعی کن زود رفع رجوع کنیش

اون که بزرگترین مشکله عزیزم، زیر فشاره بهش حق نمیدم و کارش رو توحیه نمیکنماااا. اما باهاش صحبت کن و ...

وای خدا باورم نمیشه این همه ادم حتی نون شب هم ندارن باید انقد سست عنصر باشه یعنی این مدل!!!!!

نمیدونم بتونم خونسرد باشم یا ن

وای خدا باورم نمیشه این همه ادم حتی نون شب هم ندارن باید انقد سست عنصر باشه یعنی این مدل!!!!! نمیدو ...

از یه نفر که حرف شنوی داره همسرت کمک بخواه. ظرفیت آدمها یکسان نیست. همسر من دیسک گردن عمل کرد ۶ ماه خونه نشین شد به مرز جنون رسید

از یه نفر که حرف شنوی داره همسرت کمک بخواه. ظرفیت آدمها یکسان نیست. همسر من دیسک گردن عمل کرد ۶ ماه ...

از هیچکس بجز خودم حرف شنوی نداره

فعلا قرصو برداشتم ببینم سراغشو میگیره

فقط لخاطرش دعوا راه ننداز، اگه هم اون عصبی شد که چرا متوجه شدی بزار اروم شد بحرف. انشالله چیز خاصی ن ...

مرسی😢