2777
2789
عنوان

آدمهای با سیاست

299 بازدید | 21 پست

دقت کردین آدمای با سیاست کاری هم برای دیگران نمی کنن ولی همه جذبشون میشن و بهشون احترام میذارن ولی آدمهای یک رنگ و بی شیله پیله دشمن زیاد دارن و در پی تخریب اون ها ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادمهای خودمونی وبی شیله پیله زیر دست وپا میوفتن ..‌‌

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

من ادم خيلي ساكت و اروميم و اصلا كاري ب كار كسي ندارم

ولي بهم همه ميگن از سياستته😐بخدا از بي حوصلگيمه ها حالا اصلا حوصله جمع هاي الكي و لبخنداي دروغيو ظاهرسازياي الكي رو ندارم

ولي كلي دشمن دارم😐😐😑

من ادم خيلي ساكت و اروميم و اصلا كاري ب كار كسي ندارم ولي بهم همه ميگن از سياستته😐بخدا از بي حوصلگ ...

خوب عزیزم سیاست چیز بدی نیست خیلی هم خوبه اون حقه بازیه و ببخشید پدر سوخته بازیه که بده وگرنه سیاست کجاش بده ؟؟

فقط لطف خدا

خواهرای خود منم با سیاستن باور کنید حتا سالی دوبار هم برادرامو دعوت نمی کنن باهاشونم گرم نمی گیرن ولی نمی دونین برادرا چقدر روشون حساب می کنن و مثل خدمتکار در خدمتشونن