الان تو گوشی شوهرم چرخ میزدم..یه گروه واتساپ مختلط,که حرفا و عکسای 18+ رد و بدل شده رو دیدم انقدر حالم بده میخوام خفه ش کنم تو خواب،،،شما بودید عکس العملتون چی بود؟؟؟؟؟
عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عذرمیخام اسی جان دوستان میشه ماجرای مرگ ستایش رو گزارش بزنید اینجا سایت بارداریه ن بچه کشی ن رم ...
من الان خوندم حس خفگی ترس بغض همه چی ولم نمیکنه😢😢😢😢😢😢واسه خانومای باردار خییییلی بده واقعا
زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕