2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زد بهش میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 133 پست
نه برگرد بگو ک چ بی احترامی کردم من ب شما تاحالا شماها انقد دل منو تو جمع شکستید ک این در مقابلش هیچ ...

اره گلم بزار دهن کثافتشو باز کرد منم ۱۰۰ تا حاش میزارم

تا کی تو سری خور باشم دیگه

[QUOTE=117986976]جدی  مثلا بخوان زر مفت بزنن بهشون چیا میگی توروخدا یه خورده بهم نشون بدین[/QUOT

یه نمونش مادر شوهر خواهرشوهرم اومدن خونم منم سونو داشتم تو هفته سیزدهم گفتم جنسیت بچه رو دکتر از ستون فقراتش تشخیص داد خودشونو کشتن گفتن چیه جنسیت خودمو زدم به اون راه اصلا نگفتم.چند هفته بعدش شنیدم مادرشوهرم به شوهرم گفته اگ جنسیت بچه رو زنگ بزنه بگه بمن یه مژدگانی داره.منم زنگ زدم گفتم سلام اینا بعد سریع گفت چیه جنسیت منم گفتم مفت نمیگم که گفت باشه مژدگانی دارییی

احترام بزار🙃اعتماد نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی  مثلا بخوان زر مفت بزنن بهشون چیا میگی توروخدا یه خورده بهم نشون بدین

باور کن تحویل نگرفتن نامحسوس بهترین جوابه مخصوصا برا مادرشوهرا یجوری ک فک کنن عمدی نیست😂

انقد ک مادرشوهرم بد و فوضوله و تو زندگیه منو جاریم موش می دوئونه ک حرفه ای شدیم کجا چطور جوابش رو بدیم

زر مفت زدن با بی خیالی مکان رو ترک کن طوری ک انگار ناراحت نشدی و برات مهم نیس بااین کار هم جوابشون رو دادی هم بی احترامی نکردی

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اره گلم بزار دهن کثافتشو باز کرد منم ۱۰۰ تا حاش میزارم تا کی تو سری خور باشم دیگه

وووووییییی اینکارو نکنی خودت رو کنترل کن

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
منو زنداداشمم قبلا ها وقتی باهم حرف میزدیم مامانم یهو از بعضی حرفا زورش میومد و بنده خدا نمیتونست خو ...

ببین فدات شاید ناراحت بشی ولی برخورد مامانت درست نیست

خدا شاهده من پدرم مولتی میلیاردره

ولی بجان بچم تاحالا نکردم کاری که اونا احساس کنم از خانواده پول بابام تعریف میکنم که ناراحت شن

خدا شاهده تا حالا به یکیشونم بشوخی توهین نکردم

فقط احتدام میزارم

ولی مادر شوهرم کرم داره