2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زد بهش میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 133 پست
اره جالبش اینجاست شوهرم میبینه ولی هیچی نمیگه بعدا میگم مادرت اینو گفت متوجه شدی سریع جبهه میگیره و ...

مثل شوهر من میشنوید میدی کارای مامانشو بازم دفاع میکرد.اما الان اینجور نیس 

احترام بزار🙃اعتماد نکن
توهم قبول داری جوابشو باید بدم؟؟؟

ارع عزیز دلم صددرصد جواب بدع حداقل اینهمه تووهچی نگفتی ی بارم اونا ب خودشون بیان بفهمن ک رفتارشون زشته  مگ تو دل نداری 

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینم چیکار میکنی فقط سر بلند بیا بیرون یهو زبونت موش نخوره😁

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
پورو شو توام بیخود به خودت نریز منم افسردگی گرفته بودم ولی خداروشکر خوب شد هی میگفتم چه مرگشونه امرو ...

جدی 

مثلا بخوان زر مفت بزنن بهشون چیا میگی توروخدا یه خورده بهم نشون بدین

آخه عزیزم جوابم ندی فکر میکنه خیلی شاخه واقعا غرور واسم نزاشته ه جواب ندم این بار دیگه میترکم

منو زنداداشمم قبلا ها وقتی باهم حرف میزدیم مامانم یهو از بعضی حرفا زورش میومد و بنده خدا نمیتونست خودش رو کنترل کنه و جواب عروسش رو نده مثلا میگف خونه ی بابام فلان بودم(کلاس میزاشت براما😒) و خودش و خانوادش رو بالاتر از ما می دید و بااین همه کاری ک براشون کردیم قدر نمیدونست واقعا منم جوابش رو نمیدادم و اکثرا باعمل سعی می کردم بهش بفهمونم ک مگ ما از پشت کوه اومدیم؟😑 مثلا اخیرا از دست پختش زیاد تعریف میکرد منم دوهفته بعدش ی خونه تکونی حسابی کردم و سفره ی شام هم هرچی هنر داشتم رو کردم کفش برید و درمورد رسپی غذاهام سوال میکرد همونشب

ولی مامانم دلش زود میشکنه و همون لحظه جواب نده آروم نمیگیره جدیدا هم عروسمون ب طرز فجیعی تو جمع حاضر جوابی می کنه و همه رو ناراحت می کنه ب طوری ک شوهر من ک اصن اخلاق نداره ناراحت میشه میگه سارا این چقدر پررو شده نباید ب مامانت اونجوری جواب میداد مگ دختر شاه پریونه شاخش رو بشکن😂سعی کردم خلاصه کنم ک منظورم رو بهفمی فقط

خلاصه دیگ هم بین ما ارزش و احترام قبل رو نداره و در مورد هیچکاری ازش نظر خواهی نمی کنیم دیگ خودشم البته فهمیده یجورایی دلخوریم ازش

بنظرم توهم خودت رو کوچیک نکن ک ارزشت حفظ بشه عزیزم اگ هم جواب میدی تندی نکن

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
مثلا خیلی میگه عروس خواهرم اینطدریه عروس خواهرم اونطوریه یا حرات ندارم با شوهر خواهر شوهرم شوخی کنم ...

اسي جان با شوهر خواهرشوهرت شوخي نكن چون به نفعته وقتي تو جمعشون هستي از خودت تعريف نكن بلكه با رفتار برتريتو نشون بده يه كم دندون رو جيگر جذابت بزار و رسمي تر باهاشون رفتار كن تربيت بچتم خودت دست بگير 

من فارسم ولي عاشق كورد و زبان كوردي ام فقط از زبان كوردي هربژي بلدم  هه ر بژي ايران    هه ربژي كورد  

مادر شوهر من عصری زنگ زد شب بیاین خونمون گفتم میخام برم جایی خونه دختر عمم میخواستم برم گف کجا نگفتم شوهرم اومد خونه تا با مامانش حرف میزنه عمدا پرسیدم مامانت چش بود گف میگه شب بیاین خونه گفتم میریم جایی برا اینکه بفمه کجا میریم زنگش زده بد چون من نگفتم همیشه باید همه چیزم بدونم درحالی ک خودش و دخترش همه چی پنهون میکنن از من 

مادر شوهر عوضی باید عروسم دقیقا مثل خودش عوضی باشه تا بفهمه دنیا دست کیه

عوضی تر از خودش گیرش بیاد انقد مهربون میشن که نگو.بی زبون باشه میریزن سرش

احترام بزار🙃اعتماد نکن
اره جالبش اینجاست شوهرم میبینه ولی هیچی نمیگه بعدا میگم مادرت اینو گفت متوجه شدی سریع جبهه میگیره و ...

اینکه شوهرت طرف اونارو میگیره خیلی بده اینجوری بیشتر ازارت میده اگه شوهرت بیاد طرفت مجبور میشه به خاطر پسرش هم ک شده چیزی نگه ک تو ناراحت بشی 

اینجابایدیادبگیری ک آرزوهاتو دفن کنی🥀
ارع عزیز دلم صددرصد جواب بدع حداقل اینهمه تووهچی نگفتی ی بارم اونا ب خودشون بیان بفهمن ک رفتارشون زش ...

اره بخدا تا کی توسری بخورم و قبول کنم

بعد گفتن این چه بی ادبیه میگم مثل خودتون

عوضی تر از خودش گیرش بیاد انقد مهربون میشن که نگو.بی زبون باشه میریزن سرش

اره چی منو حرث میده میگن اون هرچی میگه تو جواب نده اخه تا کی جواب ندم

بخدا بعدا هزار برابر عذاب میبینم

اره بخدا تا کی توسری بخورم و قبول کنم بعد گفتن این چه بی ادبیه میگم مثل خودتون

نه برگرد بگو ک چ بی احترامی کردم من ب شما تاحالا شماها انقد دل منو تو جمع شکستید ک این در مقابلش هیچی نیس  فقد دارم واقعیتو بهتون میگم پس از دست من ناراحت نشید

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔