2777
2789

سلام من بعد زایمانم که طبیعی بود یکم چشم سمت راستم وقتی نیگاه بالا میکتم انحراف پیدا میکنه وقعا زایمان خیلی سختی داستم کسی تجربه ای داره فردا میخوام برم پیش چشم پزسک

هر کس یه عارضه ای براش پیش میاد بعد زایمان ولی اکثرا کم کم به حالت قبل برمیگرده ان شاء الله

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من ترسیدم، یکی از چشمام مادر زادی ضعیفه، اگر اون یکی هم تو زایمان براش مشکلی پیش بیاد رسما نابود میشم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

شیک مجلسی رفتم سز قشن ارایش کرده و شاد رفتم اتاق عمل عین اب خوردن بود عملش بعدش هم راحت پاشدم راه رفتم فرداش که برگشتم خونه راحت کارامو میکردم همه تعجب کرده بودن 

هیییچ عوارضی هم نداشت واژنم هم مثل روز اول باقی موند. سز عالیتر از عالی.

اخه چرا طبیعی وقتی سز هست 

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی رمز ورودم مجبور شدم با اکانت جدید بیام .اگه کسی بلده چجوری میشه دوباره کاربری قبلیمو برگردونم ممنون میشم کمکم کنه.