2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه پختش آب نمیریزی توش؟

نه عزیزم دمکش میزاری روش با حرارت ملایم 

با کره و اب پیاز خودش پخته میشه فوق العاده میشه با زرشک پلووو😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

اگه ازماست بندی میگیرین دولیتر دوغ مونده به ضائقه شماترش باشه یاشیرین  برنج برای دولیتردوغ به اندازه یک سوم پیمونه پلوپز. نخودبه مقدارلازم سبزی هم گشنیزو تره وسیرسبزی  اگه سیرسبزی نریختی هم اشکالی نداره نیم کیلو بگیری واسه دوسری بسته هرسری ۲۵۰ گرم البته واسه دوتادوغ ۱عددتخم مرغ کوچک ابتدابرنج راشسته وباتخم مرغکاملا مخلوط میکنید بعددوغ وسبزی خوردشده روداخلش میریزید بعدنمک به اندازه نخودپخته شده هم اگه خواستی همون اولش بریز یاوقتی به جوش اومدتخم مرغم واسه این گفتم بزن که اگه اشو هم نزدی دلمه دلمه نشه ولی اگه دلت نخواست تخم مرغ بهش بزنی بایدازاولش همبزنی تاموقعی که جوش میاد نخودم سعی کنی جوری بپزی که به دندون نخوره چون اگه یه ذره سفت باشه تواش سفتر میشه دوغ نخودوسفت میکنه 

وای یه غذای محلیه خیلی خوشمزه اس اونم امتحان کنید. اشکنه که حتما هم شنیدید هم پختید ولی این اشکنه ماسته. به نظر من که فوق العاده اس البته به ذائقتون بستگی داره. به این صورته که:

یه پیازو نگینی میکنید تفت میدید و ۲ قاشق آرد بهش اضافه میکنید باهم تفت میدید و زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید.

بعد ۴ لیوان ماستی که از قبل خوب بهم زدید (بهتر ماست ترش مزه باشه) و ۲ لیوان آب رو قاتی میکنید بهش اضافه میکنید ولی نکته اینه که تا زمانی که به جوش بیاد باید مدام هم بزنید وگرنه ماسته میبره. وقتی جوش اومد دیگه میتونید هم نزنید.

بعدم به تعداد مثلا ۴ تا تخم مرغ رو میشکنید دونه دونه تخم مرغای خامو میندازید داخلش. یعنی تخم مرغا همونجا میپزه و سفیدشم دورش میپزه تو غذا. اینجا چند دقیقه بهم نزنید که خوب بپزن. و از قبل ۲ یا ۳ تا سیب زمینی رو جدا بذارید بپزن. حالا پوست سیب زمینیارو بکنید و چند تیکه برش بدید و برشای سیب زمینیه پخته رو هم به قابلمه اضافه کنید. خیلی کم یه ذره هم شنبلیله ی خشک شده و اویشن بهش اضافه کنید. میتونید یه مشتم رشته پلویی بریزید داخلش البته این سلیقه ایه ولی خوب میشه. حالا اماده ی سرو هست، و یه غذای تیلیتیه. واقعا عالیه. اها نمکم یادم رفت اونم که مسلما باید بزنید. خخخخخ. نوش جووووونتون

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..