2777
2789
عنوان

جوش صورت

120 بازدید | 19 پست

من دیگه از دست این جوشای صورتم خسته شدم 24سالم شد هنو دارم عین نوجوونای 16ساله جوش میزنم. آکوتان میخوردم اونم تا قطع میکردم دوباره شروع میشد جوشا. به خاطر ضررش گذاشتم کنار. انواع ماسک هارو هم امتحان کردم بعضی وقتا فکر میکنم با این ماسکا جوشام تغذیه میکنن و بزرگتر میشن😑 خیلی به صورتم میرسم که جوش نزنم ولی نمیشه که نمیشه در عوض خواهرم اصلا به صورتش اهمیت نمیده حتی بیشتر وقتا با آرایش هم میخوابه ولی صورتش آینه😕 موندم سرمو به کدوم دیوار بکوبم راحتشم 😢😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز جون انقد نرو جلو اینه ب خودت تلقین کن ک جوش نداری اگه تونستی راکوتان رو ت اخر مصرف کن البته با ...

آخه هر روز باید برم بیرون وقتی جلوی آینه دارم به صورتم ضد آفتاب میزنم چجوری فکر پوستم نباشم کلافم کرده دیگه 😢

خواهرت چون فکر پوستش رو نمیکنه ولی شما مدام درگیرشی هرروز یه جوش میزنی ب نظرم بهاره مدتی بی خیال این ...

شبا مجبورش میکنم صورتشو بشوره میگم با کرم لکه میندازه پوستت میگه برو باباااا... اونوقت من😑

آخه هر روز باید برم بیرون وقتی جلوی آینه دارم به صورتم ضد آفتاب میزنم چجوری فکر پوستم نباشم کلافم کر ...

منم خوم اینجوری بودم ولی راکوتان مصرف کردم یه دوره خوب شد ولی اسکار ولک هنوز هست دیگه قبول کردم پوستم نمیتونه مثل اینه باشه ولی خب خیلی بهتره تو هم تا میتونی زود پیش یه دکترخوب برو زیر نظر پزشک باشی مشکلی برات پیش نمیاد 

منم خوم اینجوری بودم ولی راکوتان مصرف کردم یه دوره خوب شد ولی اسکار ولک هنوز هست دیگه قبول کردم پوست ...

زیر نظر پزشک مصرف میکردم ولی خب از عوارضشم میترسم. 6 ماه مصرف کردم قطع که کردم دوباره جوشا جوونه زدن انگار سبزه عیدن😑

عزیزم چون خودم خیلی درگیرش هستم وبودم درکت میکنم امیدوارم زود خوب بشی 

مرسی عزیزم ایشالا یعنی آرزومه یه روز صبح از خواب بیدارشم ببینم جوش جدید نزدم حالا نمیخوامم معجزه بشه جوشای قبلیم رفع بشن 😕😅

زیر نظر پزشک مصرف میکردم ولی خب از عوارضشم میترسم. 6 ماه مصرف کردم قطع که کردم دوباره جوشا جوونه زدن ...

باید دوره درمان رو کامل کنی کنارش ورزش و اب زیاد بخور اگه مجردی ک عالیه ولی متاهلی با احتیاط بخور چون رو جنین تاثیر بدی میذاره خدای ناکرده حامله نشی حین مصرف 

مرسی عزیزم ایشالا یعنی آرزومه یه روز صبح از خواب بیدارشم ببینم جوش جدید نزدم حالا نمیخوامم معجزه بشه ...

مطمئن باش از جوشای من بیشتر نداری ک الان یه دونه هم ندارم پولداشته باشم حتما واسه جاش هم اقدام میکنم ک پوستم عالی بشه