من دیگه از دست این جوشای صورتم خسته شدم 24سالم شد هنو دارم عین نوجوونای 16ساله جوش میزنم. آکوتان میخوردم اونم تا قطع میکردم دوباره شروع میشد جوشا. به خاطر ضررش گذاشتم کنار. انواع ماسک هارو هم امتحان کردم بعضی وقتا فکر میکنم با این ماسکا جوشام تغذیه میکنن و بزرگتر میشن😑 خیلی به صورتم میرسم که جوش نزنم ولی نمیشه که نمیشه در عوض خواهرم اصلا به صورتش اهمیت نمیده حتی بیشتر وقتا با آرایش هم میخوابه ولی صورتش آینه😕 موندم سرمو به کدوم دیوار بکوبم راحتشم 😢😭😭
آخه هر روز باید برم بیرون وقتی جلوی آینه دارم به صورتم ضد آفتاب میزنم چجوری فکر پوستم نباشم کلافم کر ...
منم خوم اینجوری بودم ولی راکوتان مصرف کردم یه دوره خوب شد ولی اسکار ولک هنوز هست دیگه قبول کردم پوستم نمیتونه مثل اینه باشه ولی خب خیلی بهتره تو هم تا میتونی زود پیش یه دکترخوب برو زیر نظر پزشک باشی مشکلی برات پیش نمیاد
زیر نظر پزشک مصرف میکردم ولی خب از عوارضشم میترسم. 6 ماه مصرف کردم قطع که کردم دوباره جوشا جوونه زدن ...
باید دوره درمان رو کامل کنی کنارش ورزش و اب زیاد بخور اگه مجردی ک عالیه ولی متاهلی با احتیاط بخور چون رو جنین تاثیر بدی میذاره خدای ناکرده حامله نشی حین مصرف