2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
باید دوره درمان رو کامل کنی کنارش ورزش و اب زیاد بخور اگه مجردی ک عالیه ولی متاهلی با احتیاط بخور چو ...

آره مجردم. انقدر که خرج دکتر پوست و دارو کردم اگه جمع میشد میتونستم جراحی صورت بکنم😅😅

آره مجردم. انقدر که خرج دکتر پوست و دارو کردم اگه جمع میشد میتونستم جراحی صورت بکنم😅😅

من بیشتر از 10 سال درگیرش بودم ولی واقعا رلکوتان معجزه. کرد حتما بخور دوره درمان رو زیر نظر دکترت کامل کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اشنایی میگفت خانمش صورتش پرجوش بود هرکاری کرد خوب نشد دوتا بهار ( فصل بهار ) صورتش رو حجامت کرد واقعا خوب شد برو پیش طب سنتی انجام بده انشالله برات خوب باشه 

یاخدا صورتو چجوری؟ زخمی میشه که بدتر از جوش جاش میمونه😲😓

نه عزیز این طور نیست کاملا راضی بودن من فقط خواستم یه تجربه موفق بهتون بگم انشالله مشکل جوش حل یپبشه