2777
2789

یه زمانی اینقدر کاربرای خوبی تو سایت بودن

هدف سایت کلا عوض شده 

واقعا متاسفم

چی فرض کردی ملتو ؟؟؟؟

طرف شیش صفحه تاپیک داره

به خودش اجازه میده درنهایت کاربرا رو سر کار بذاره

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه زمانی اینقدر کاربرای خوبی تو سایت بودن هدف سایت کلا عوض شده  واقعا متاسفم چی فرض کردی ملت ...

چی شده؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
یه زمانی اینقدر کاربرای خوبی تو سایت بودن هدف سایت کلا عوض شده  واقعا متاسفم چی فرض کردی ملت ...

قضیه المان مونیخ چیه؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

مونیخ اسم خیابونی تو نیویورکه😒😒😒

الان میان اینو میگن

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎