2777
2789
عنوان

کی تست آمنیو شور انجام داده ؟ میشه بیاد لطفا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 57278 بازدید | 70 پست
وا اگه ابریزش داری ک همین الان باید بری!چرا انقد خونسردییییی؟؟؟؟؟؟؟ من ۳ بار انجام دادم.

گلی واسه شمام با اون دستگاه ها باز کردن؟ خون نیومد؟ درد نداش؟ من بارداری اولم یه بار انجام دادم خیلی بد بود.‌میترسم دوباره برم

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ بار انجام دادم متاسفانه مثبت بود. هر وقت بدی مشخص میشه چون من ۱۰ روز بیمارستان بستری بودم و تو ...

عزیزم‌بهد از مثبت بودن جواب، چیکار کردی؟ دکترا چی گفتن؟ راستی سوال قبلبم در پست قبلیمم شما حواب میدی؟

عزیزم‌بهد از مثبت بودن جواب، چیکار کردی؟ دکترا چی گفتن؟ راستی سوال قبلبم در پست قبلیمم شما حواب میدی ...

بهم سرم وصل کرد تا حجم مایع خوب بشه ولی چون مایع عفونی هست و توی رحم ریخته بود عفونت کردم و پوی پنج ماهگی مجبور شدم بچه رو سقط کنم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
گلی واسه شمام با اون دستگاه ها باز کردن؟ خون نیومد؟ درد نداش؟ من بارداری اولم یه بار انجام دادم خیلی ...

نه عزیزم با دستگاهی باز نکردن ی چیز مثله گوش پاک کن بود بلند.خیلی درد نداره ی کوچولو درد داره قابل تحمله اصلا چیزی نیس نگران نباش

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
بهم سرم وصل کرد تا حجم مایع خوب بشه ولی چون مایع عفونی هست و توی رحم ریخته بود عفونت کردم و پوی پنج ...

ای وای ببخشید متاسف شدم. ممنون ک جواب دادی. راستش منم خاطره مشابه شما دارم. ولی مدام یه حسی درونم انگار هنوز دنبال راهی جز اینه. 😔 شاید ب خاطر اینکه ترس از تکرارش دارم.‌ هربار یه پست میبینم یه نور در دلم روشن میشه و دوباره....

نه عزیزم با دستگاهی باز نکردن ی چیز مثله گوش پاک کن بود بلند.خیلی درد نداره ی کوچولو درد داره قابل ت ...

مرسی❤بیمارستان خصوصی رفتی؟ سهرما فقط یه بینارستان علوم‌پزشکی دولتی این تست انجام میده. و بیمارستاتای خصوصی ندارن. موندم مگه چ جیز خاصیه اخه. کیتش تو سایتا دیرم ک میفروشن. کاش میشد خودش بخرم و ببرم دکتر انجام بده😔ولی فک‌نکنم عرف باشه و بشه. 

ای وای ببخشید متاسف شدم. ممنون ک جواب دادی. راستش منم خاطره مشابه شما دارم. ولی مدام یه حسی درونم ان ...

عزیزم هیچ وقت از لطف خدا نا امید نشو. این ترسها برای هرکسی که تجربه ی بد داشته باشه همیشه وجود داره. من یکدونه سقط ۶ ماهه هم داشتم بخاطر نارسایی سرویکس. ولی الان باردار هستم و ۳۴ هفته هستم به امید خدا. ترسم خیلی زیاده و حتی جرئت نکردم یک جفت جوراب برای دخترم بخرم. ولی انشاءالله که ایندفعه بخیر میگذره. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
عزیزم هیچ وقت از لطف خدا نا امید نشو. این ترسها برای هرکسی که تجربه ی بد داشته باشه همیشه وجود داره. ...

ان شالله

مرسی❤بیمارستان خصوصی رفتی؟ سهرما فقط یه بینارستان علوم‌پزشکی دولتی این تست انجام میده. و بیمارستاتای ...

اره عزیزم من رفتم دولتی گفت باید بری خصوصیا دارن 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
شما بچه رو سقط کردین

سلام عزیزم بله متاسفانه. 

سلام عزیزم بله متاسفانه. 

سلام عزیزم

من ۲۲هفته هستم، ۲روزه ترشح واژنم بیشتر شده،

حجم آب نمیریزه ها، در حد ترشحه، اما شفافه.

البته نزدیک دوره ی پریودمه.

تو سونو گفت حجم آبم طبیعیه، ولی چون ترشحم شفاف و بی بو و بی رنگه، گفت برم آمینو شور بدم خیالم راحت شه.

سوالم اینه حتما باید برم بیمارستان انجام بدم؟

یا توی آزمایشگاه ها هم میشه رفت؟

نمیشه کیتش رو بخرم و توی خونه بذارم یا بدم دکتر توی مطب بذاره برام؟

و اینکه دکتر گفت اگر بری و منفی باشه خیالت راحته تا آخر بارداریت این نوع ترشح کمت، طبیعیه. و اگر مثبت باشه حتما شیار یا سوراخش بسیار کوچیکه و فعلا تاثیری توی روند بارداریت نمیذاره.

میشه یکم راهنماییم کنی؟

سلام عزیزم من ۲۲هفته هستم، ۲روزه ترشح واژنم بیشتر شده، حجم آب نمیریزه ها، در حد ترشحه، اما شفافه. ...

سلام عزیزم به احتمال خیلی زیاد ترشح معمولی هست ولی برای اینکه خیالت راحت بشه انجام بده. 

این است رو فقط بلوک زایمان بیمارستان ها انجام میدن البته همه‌ی بیمارستان ها ندارن به‌خاطر همین قبل از رفتن زنگ بزن بهشون. 

اینکه پزشکت گفته اگه مایع آمنیوتیک باشه و در حد سوراخ باشه اشکال چندانی ندارم رو من قبول ندارم . چون اگر خدایی نکرده سوراخ باشه کیسه آب حتما باید بستری بشی و سرم و آنتی بیوتیک بگیری. چون احتمال عفونت رحم خیلی بالا می‌ره.