2777
2789
ولی زنداداشم هنوزم بعد ده سال یازده سال وقتی دعوت کنه البته اگه دعوت کنه😁برنجشو باید خودمون بپزیم ه ...

وااااای خدارو هزار مرتبه شکر من راه افتادم

وقتی مهمونا میان هم غذام آمادس و هم آشپزخونه تر و تمیزه

استرسم تا قبل اومدن مهموناس؛وقتی کارام تموم شد و منتظر اومدنشونم دیگه هیچ استرسی ندارم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای خدارو هزار مرتبه شکر من راه افتادم وقتی مهمونا میان هم غذام آمادس و هم آشپزخونه تر و تمیزه ...

منم هنوزم که هنوزه خیلی استرس مهمون دارم ولی وقتی میان خوب میشم کلا بخوام تو جمع واردم بشم اینجوریم ولی استرس غذا رو ندارم استرس کار خونه که یه بار نیان من کار داشته باشم هنوز العان خیلی بهتر شدم ولی بازم هست

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
اها اولین مهمونی؟من آخریو گفتم.اولیاهم خانواده خودم بودن البته.خانواده همسرم اصلااهل رفتوآمدنیستن شو ...

ولی شوهر من خیلی مهمون دوست هس

خودمم همینطور

آخه خودم شهرستانی ام شوهرم اهل تهران،وقتی مهمون میخواد بیاد از اینکه از یکنواختی در میام خوشحال میشم

من اولین مهمونام فامیلای شوهرم بودن.تعدادم زیاد..بااینکه خونه بابام دست ب سیاه و سفید نمیزدم ولی کل کارامو ازشب قبلش خودم تنها انجام دادم.ماهی شکم پر.قیمه.اکبرجوجه.سالادماکارانی.سوپ.سالاد کاهو.ماست دلال و........البته اینو بگم ک مامانم تلفنی باهام بود☺