2777
2789
من ازدواج نکردم ولی این قضیهدعین کابوسه  یهوو غذا خوشمزه نشه فکر کنننن☹

عزیزم چقدرسخت میگیرید خوشمزه نشد که نشد.بهتر دیگه خونت نمیان🤣🤣من ۸سال زندگی میکنم فقط در ۶نفر میتونم غدا درست کنم حوصله مهمون هم ندارم سالی یکبارخونواده خودم وشوهرم میان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی یه ماه زودتر از من عروس شدی خخخخخ راه میوفتیم بالاخره اما ناگفته نمونه من شوهرم تو مهمونیا خ ...

مشکل من اینه اصلا سررشته ای از آشپزی ندارم. نمیدونم یه سال عقد چه غلطی داشتم میکردم 😭😮

اولین بار دوستهای همسرم اومدن۱۷نفر بودن  برنج و با شوهرم درست کردیم.خودم تنها مرغ پختم همسرمم کوبیده زد

انواع دسر و بورانی و سالاد هم تهیه دیده بودم

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.
من بعد ۴ سال هنوز بلد نیستم برا تعداد زیاد برنج درست کنم شفته میشه خخخخ

توش روغن بریز که نچسبه بهم.کمی هم آبلیمو شنیدم خوبه که شفته نشه اماامتحان نکردم هنوز.ترش نمیشه

برنجتو کمی زنده بردار بیشتر بذار دم بکشه تااینکه تو آب بجوشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
من همه کارهارو مامانم انجام داده بود خونش درست کرده بود اورد.چرا زودتر درست نمیکنید من هیچ وقت جلوی ...

الآن دستم راه افتاد کارام رو زودتر انجام میدم

خیر سرم تازه عروسم😁

الآن امشب خواهرشوهرم و دخترو دامادش شام بودن خونمون،دو جور غذا درست کردم کلی تعریف کردن همشون

ذوق مرگ شددددددددم😍

من خانوادم اصفهانن خودم زنجان اینجا رسم دارن هفته بعد عروسی همه رو شام دعوت کنی حدود ۴۶ نفر بودن مادرشوهرمم نیومد کمکم پوستم کنده شد تا شام دادم ولی خداروشکر خوب بود

چطوری برنجتو درست کردی چند لیوان بود

برای هر نفر نصف پیمانه در نظر گرفتم.آخرسر ۱۰پیمانه اضافه کردم.صبح زود برنج رو خیس کردم.تا عصر .تو دیگ بزرگ که تنگ نباشه که برنج کته بشه.

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
عزیزم چقدرسخت میگیرید خوشمزه نشد که نشد.بهتر دیگه خونت نمیان🤣🤣من ۸سال زندگی میکنم فقط در ۶نفر میتو ...

آخه خونوادم همش میگن تو هیچی بلد نیستی آبرومونو میبری بری خونه شوهر😐

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 

اولیش خانواده خودم چون شهرستان هستن امدن یکی دوما بعد عروسی بود دعوت کردم خودم همه کارامو کردم خیلیم خوب شد بعدشم خانواده شوهر هر کدومم بیست نفری میشدن کلا تو آشپزی هیچوقت دلهره نداشتم 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

ولی زنداداشم هنوزم بعد ده سال یازده سال وقتی دعوت کنه البته اگه دعوت کنه😁برنجشو باید خودمون بپزیم هنوز بلدنیست بخدا انقدر استرس میگیره خدا میدونه غذاهاشم که اصلا تعریفی نیست خیلی بده یه زن تو این کارا نا بلد باشه هنوز نشده بریم خونش یه غذای خوب درست کرده باشه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
ایناش اوکیه زمانی‌ک میخوام آبکش کنم ۶کیلو برنجو سختمه نمیدونم چجوری اخه دستپامم تنگه

6کیلو؟!!!!

اگه برنجت زیاده اول با کفگیر یه قسمتشو بریز تو آبکش بعدم بقیشو بریز تویه ابکش دیگه.برنج زیادو تویه آبکش نریز

دردم از یار است و درمان نیز هم