2777
2789
عنوان

بخور زار

23169 بازدید | 29 پست

کسی از بخور زار استفاده کرده نتیجه گرفته باشه؟

یه جا نوشته بود بخور زار برای مرتاضها و افراد ریاضیت کشیدست

یه سایتی هم بود نوشته بود بخور زار برای یوگا و فاصله گرفتن از زمین و این حرفها میسوزونن

ولی من میخام بخور زار رو برای غیر اینکارها برای مشکلی که دارم بسوزونم

میخام بدونم بخور زار خطری داره برای من و شوهرم و بچه کوچیک 3ساله دارم

چندجا رفتم بهم چندتا نشون دادن یه نمونه بخور زار بیست میگفتن بهش یه نمونه هم بخور زار هفت میگفتن بهش خود مغازه داره هم اصلا راهنمایی نمیکرد.بهش گفتم کدوم بهتره میگه همشون خوبن بهش میگم کدوم خوبتره میگه همه خوبترن اصلا حاضر نبود یه کلمه راهنمایی کنه 

این اعداد روی بخور زار چیه دقیقا ، مثل کرم ضد آفتاب اگر spf بیشتر باشه محافظت از پوستش بیشتره اینم اینجوریه یا برعکس هرچی عددش کمتر باشه بهتره؟

خدایا دل شکسته ام... به فریادم برس  

بخور زار بیست رو بیشتر برای دعانویسا و ایناست 

بخور زار هفت هم برای ورزش و یوگا و اینا میبرن.قبلنا من استاد داشتم بخور زار هفت رو میسوزوندم ولی دیگه ادامه ندادم خطریم نداشت یه مشت برگ گیاه پودرش کردن بوی خوب داره همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور زار واسه کارای دیگه میخام یعنی چی؟ میخای باش چکار کنی. کج بشین و راست بگو       ...

شوهرم یه مدته کامل بی توجهی میکنه،میخام با بخور زار یه محبتی درست کنم بلکه بچسبه به زندگیمون.الان واقعا شرایط خیلی بده هر لحظه ممکنه دیگه باهم این زندگی رو ادامه ندیم.چندتا کاربر توی سایت چت کردم دیدن از یه محبتی با بخور زار حرف زدن و انگار رازی بودن گفتم شاید منم یه چی بشه برام

من هرموقع چیزی بخام بدونم میزنم توی ویکیپدیا

خودش قشنگ میاره

ایناها اینا

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

• بخور زار یا عود زار به معنای عود یا بخوری خوشبو برای موجودات ماورائی است. بخور زار متشکل از چندین برگ و ریشه گیاه و تنه درخت و روغن و سنگ مانندهای بسیاری است، بخور زار یک مادهٔ مهم در علم گیاه پزشکی عصر هخامنشیان و ماده ای مقدس در فرهنگ عصر قدیم یهود بشمار می‌آید. بخور زار دارای خواص پزشکی فراوانی همچون ترمیم بافتهای آسیب دیده مغز و نرمال کردن فعالیت سوخت و ساز بدن و تنظیم ضربان قلب و دود حاصل از آن تصفیه و زد غفونی کننده هوای محیط است.[۱] بخور زار مهمترین عامل در علوم فراطبیعی و کلید اصلی دعانویسی در یهود است. به لاتین oud zaar
من هرموقع چیزی بخام بدونم میزنم توی ویکیپدیا خودش قشنگ میاره ایناها اینا از ویکی‌پدیا، دانشنام ...

اینارو منم خوندم. میخام کسی که انجام داده باشه بیاد بهم بگه که چکار کرده یا نتیجه گرفته؟

کلمه بخور زار تا الان نشنیدن خب حداقل یکی بگه چجوری استفادش میکنن

عزیزم من نگفتم میخام آموزش کار با بخور زار رو یاد بدم

دارم میگم اگر کسی استفاده کرده و اطلاعاتی داره بهم بگه.اگر خودم کامل میدونستم که نمیپرسیدم