2777
2789

خدا هیچ مادریو از بچهاشون نگیره بدترین غمه من ترس دارم از این همش میگم مامان ایکاش زودتر ازت بمیرم میگه زبونتو گاز بگیر تو باید روسرم خاک بریزی فکرشم اشکمو درمیاره اونایی ک مادراشون فوت شده خدارحمتوش کنه اوناییم ک دادن خدا حفظشون کنه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

[QUOTE=117938645]خدا هیچ مادریو از بچهاشون نگیره بدترین غمه من ترس دارم از این همش میگم مامان ایکاش زودتر ازت بمیرم م ...[/QUOTEخدا به مادرتون عمر باعزت بده 

مادر منم همیشه میگفت  دعا کنید دل بی داغ از دنیا برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه دل پر دردی داری خدا بهت صبر بده

ممنون گلم داغ عزیزنبینی🌹

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
[QUOTE=117938645]خدا هیچ مادریو از بچهاشون نگیره بدترین غمه من ترس دارم از این همش میگم مامان ایکاش ...

خدا مادرتو رحمت کنه عزیزم.داغ مادر خیلییییی سخته...اونم تو جوونیت باشی.

من لوس مامانم بودم حالا که رفته خیلی بی کس شدم.

تاپیکت دلمو به درد آورد.کاش درمان داشت این دلتنگی.

من هرشب خواب مامانمو میبینم.همییییشه.ولی کاش میدیدم خودشو.میشنیدم صدای قشنگشو...

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
عزیزدلم خدا بیامرزه مادرتو چند سالت بود فوت شد؟ من زیر دست زن بابا بودم    

خدا مادرتو رحمت کنه عزیزم.چقدر سختی کشیدی.

منم مامانم نیست ده ساله که نیست درد نبودنش هیچوقتم کهنه نشد خدا همه مامان باباهای از دست رفته رو بیا ...

واقعا واسه درد بی مادری مرهمی نیست...خدا بیامرزه مادرنازنینتو عزیزم.

خدا هیچ مادریو از بچهاشون نگیره بدترین غمه من ترس دارم از این همش میگم مامان ایکاش زودتر ازت بمیرم م ...

خدا عزیزاتو واست حفظ کنه.تا هستن قدرشو بدون.ان شاء الله خدا عمرطولانی وباعزت بهشون بده.

آره خیلی ۷ سالم بود فوت شد    

الهی بمیرم.چقدر سخت...خیلی...مامان من یتیم بوده دور از جون مثل شما.تا بود میگفت خدایا من خودم یتیم وبی مادربودم بچه هامو بی مادر نکن.

چقدر ناراحتت شدم.چه ضربه بدی خوردی تو کودکی.

الهی بمیرم.چقدر سخت...خیلی...مامان من یتیم بوده دور از جون مثل شما.تا بود میگفت خدایا من خودم یتیم و ...

خدانکنه عزیزم

آره مخصوصا اینکه ۱ سال بعدش پدرم زن گرفت و دیگه زیر دست اون بودم تا اینکه ازدواج کردم و کلا قطع ارتباط کردم

دیگه حتی خونه پدرمم نمیرم چون واقعا خیلی عذابم داد پدرمم ازش میترسه و سراغم نمیاد

عمو و عمه وخاله و دایی هم ک سرشون گرم زندگیشونه کسیو ندارم

پدربزرگا و مادربزرگامم مردن

خواهر و برادرم ندارم

هییییچ کسی رو ندارم تنهام  

نگران اینم باردار شدم کی کمکم کنه

♡خدایا شکرت♡

خدانکنه عزیزم آره مخصوصا اینکه ۱ سال بعدش پدرم زن گرفت و دیگه زیر دست اون بودم تا اینکه ازدواج کردم ...

وای خدا...چقدر سخت...اون زن چقدر غیرانسانی باهات رفتلر کرده...منم تنهام.فقط یه خداهر دارم که خیلی گله...سنی نداره ولی واسم مادری میکنه.خدا خیر دنیا وآخرتش بده.

تو هم توکل کنبخدا.خداخودش همراهته.حتما تنهایی از پسش برمیای.

خدا ان شاء الله به جبران بی مادری وسختیایی که کشیدی یه شوهر خوب نصیبت کرده کمکت بده.

وای خدا...چقدر سخت...اون زن چقدر غیرانسانی باهات رفتلر کرده...منم تنهام.فقط یه خداهر دارم که خیلی گل ...

شوهرم خوبه ولی خب استرس بچه دارشدنو دارم چون اصلا کسیو ندارم   

♡خدایا شکرت♡

شوهرم خوبه ولی خب استرس بچه دارشدنو دارم چون اصلا کسیو ندارم    

خدا بزرگه عزیزم.کمکت میکنه.تو از پسش برمیای.مثل خیلیای دیگه.