2777
2789
عنوان

علت درد تخمدان ها با اتمام قاعدگی ؟

6842 بازدید | 14 پست

سلامامروز روز هفتم سیکلمه و تخمدانام گهگاهی درد میگیره احساس سنگینی میکنم کسی میدونه علتش چیه

درد امروز من قدرت فردای من است

وای منم همینطورم امروز روز دهممه، خیلی درد میگیره

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحرکات تخمدان برای تخمک گذاری عست

یکی دو روز ممکنه احساس درد و سنگینی کنید تا تخمک رها شه و این شرایط حدودا ۱۱ ام تا ۱۵ ام دوره میشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
آخه امروز هفتم سیکلمه واقعا درد تخمدانها الان زود نیست برای تخمک گذاری

فهمیدی به منم بگو

منم امروز ۸پری هستم بشدت درد کمر و تخمدان راست دارم

زیردلم سوزن سوزن میشه

بی بی هم زدم بعد یساعت مثبت شد

چون بجای پری فقط لک بینی داشتم۵روز.۰

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
فهمیدی به منم بگو منم امروز ۸پری هستم بشدت درد کمر و تخمدان راست دارم زیردلم سوزن سوزن میشه بی بی ...

مبارکه عزیزم خوب طبیعیه گلم دردات به خاطر بارداری هست 

درد امروز من قدرت فردای من است
مبارکه عزیزم خوب طبیعیه گلم دردات به خاطر بارداری هست 

نه بابا فکر نکنم اخه بی بی بعد یساعت مثبت شد 

علائم خاصی هم جز اونایی که گفتم ندارم

ولی امیدوارم واسه هممون خبرای خوبی در راه باشه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.