2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو ندادی؟ ۵ ماهشه

نه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
پپتی میخورد یسره دفع داشت .‌چن ماهشه؟ مدفوعش چجوریه؟

17ماهشه اگر چیزی بخوره حساسیت داشته باشه دفع داره و مدفوعش سبز میشه میفهمم

فقط خیلی رژیم رعایت کردم 

طول میکشه تا خوب بشن 

الان خیلی بهتره 

دارو آد اهن چی میدی؟

مولتی ویتامین تو شیر میریختم و میریزم 

آ د اصلان نمیخوره 

اهنم سوسپانسیون از بیرون میگیرم که با مکافات میخوره 

اونم هر وقت عشقش بکشه میخوره

1ماهم اون موقع مه 5ماهش بود نیکسیوم دادم 

واس منم همینقدره دکتر گوارشبردی،

من چنتا متخصص بردم سر درنیاوردن گفتن طبیعی بچه شیرخوار همینه ب حدی رسید پسر من پاهاش زخم میشد از شدت اسهال خون می امد پاهاش ی وضعی بود گریه میکرد دیگ خودم انقدر تونت مطلب خوندم فهمیدم مشکل از چیه خداروشکر سر یکسال رفع شد ولی الان گاهی خودش شیر بخوره مدفوعش خونی میشه کم اون تاپیک خیلی بدردم خورد

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

من چنتا متخصص بردم سر درنیاوردن گفتن طبیعی بچه شیرخوار همینه ب حدی رسید پسر من پاهاش زخم میشد از شدت ...

رفتم تو تاپیک سوالمو گذاشتم . پس خودت خوبش کردی. چ خوب . شیرخشکم میدادی؟ وزنگیریش چجور بود