2777
2789
عنوان

اهوازی ها بیاین😍🤗

180 بازدید | 24 پست

من چندوقته عروسی کردم اومدم اهواز قبلا خونمون دزفول بود حالا اینجا حوصلم خیلی سر میره شوهرم سرکاره خودم بیکار تو خونه اینقد توخونه موندم ک بعد عروسیم ۱۲کیلو چاق شدم🤢شما بگید چیکار کنم تو اهواز؟؟

⚘سپاس از خدا⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم منطقه اهوازی عزیزم؟باشگاه برو.پیاده روی.کتاب بخون.کلاس هنری برو مثه تریکوبافی /گلدوزی/کلاس کیک وشیرینی پختن و.... حتی میتونی آموزشگاه هابری یه مهارت رویادبگیری وخودت شروع بکارکنی.مثلاسفارش کیک وکارای گلدوزی بگیری یاکارای کامپیوتری.

کدوم منطقه اهوازی عزیزم؟باشگاه برو.پیاده روی.کتاب بخون.کلاس هنری برو مثه تریکوبافی /گلدوزی/کلاس کیک ...

دوهفته اس میرم باشگا روزهای زوج 

دلم میخاد درس بخونم ولی انگار انگیزه ندارم حس میکنم سنم بالا رفته واسه درس خوندن😶

⚘سپاس از خدا⚘
دوهفته اس میرم باشگا روزهای زوج  دلم میخاد درس بخونم ولی انگار انگیزه ندارم حس میکنم سنم بالا ...

وامگه چن سالته؟این حرفاروبذارکنار‌.اگردوست داری شروع کن.کم کم که بخونی انگیزت هم بیشترمیشه.چه رسته ای؟چه مقطعی؟