2777
2789
عنوان

اهوازی ها بیاین😍🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
رهن ۶۰تومن البته چون دونفر بودیم خیلی خوب ب ما قیمت گفت طبقه بالا یه خونه ویلایی هستیم

محلش چطوره؟؟  در حد کیان آباد هست؟؟  کولر و آبگرمکن خریدی یا داشت؟؟‌ با ۸۰ میشه اونور رهن کرد؟

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
وامگه چن سالته؟این حرفاروبذارکنار‌.اگردوست داری شروع کن.کم کم که بخونی انگیزت هم بیشترمیشه.چه رسته ا ...

دیپلم کامپیوتر دارم ۲۵سالمه شوهرم میگه بخون واسه دولتی 

⚘سپاس از خدا⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیپلم کامپیوتر دارم ۲۵سالمه شوهرم میگه بخون واسه دولتی 

راست میگه همسرت.بخون واقعا.پاپس نکنش.الان نخونی بعدابابچه و...نمیتونی.میگم یه سوال منطقه امام خمینی تودزفول که فروشگاه مادروگلباران و...هست چجورمنطقه ای؟یعنی بالاشهره پایین شهر؟چجوریه؟

راست میگه همسرت.بخون واقعا.پاپس نکنش.الان نخونی بعدابابچه و...نمیتونی.میگم یه سوال منطقه امام خمینی ...

خیلی منطقه خوبیه آرومه دزفول بیشتر جاهاش خوبه

⚘سپاس از خدا⚘
الان خونتون کجاس؟چرا میخای بیای اهواز؟

الان که رشت هستم .‌ شوهرم‌ انتقالی رفته اهواز

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁