2777
2789
عنوان

اولین عشق آبادانی

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 26 پست
وقتی بهش گفت دوست دارم پسره چی گفت؟

هیچی های های گریه کرد و گفت چرا بامن اینکارو کردی من تاروز عقدم هم منتظر جوابی ازتو بودم تابرگردم ولی ازتو هیچ خبریونشد

یه ازدواج بی عشق و معمولی کرده بود اقاهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان زندگی فقط سما! انقد منو درگیر خودش کرده بود که نگو

اخ اخ منم خیلی درگیرش شدم،بچه و شوهرمو ول کردم و وسطش هی میترکید،هی بچه ها اسکرین میذاشتن اونا میترکید یه چیزی بودا

زندگی لیموناد هم عجب چیزی بود

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
تا اونجاش ک دختره ردش کرد و استادش بهش توجه میکر

ب خاطر توجه استاداش اعتماد بنفسش میره بالا و علی رصا رو تحویل نمیگیره اونم خیلی تلاش میکنه دیدنش میره ولی اسی فک‌میکرده این عشقا سرانجام نداره و ردش میکنه ب خاهرشم میگه این مزاحممه من نمیخامش هرچی علی رضا و خاهرو مادرش زنگ میزنن جواب نمیده

علی رضام افسرده میشه بعد تصمیم میگیره کارشو ول کن بره انگلیس پیش خاهرش اسیم اینور غمگین و افسرده

برای بار اخر از فرودگاه زنگ می نه وباز بی محلی

پسره ک‌میره اسیم افسرده میشه کارش ب دارو و روانپزشک‌میکشه 

چند سال مریض بوده تا چند سال بعدش تو فیسبوک‌پیداش میکنه میچتن علی رصا میگه بزنگم اونم قبول میکنه همزمان ک داشتن صحبت میکردن عکیاشو هم باز میکنه ک‌میبینه عکس عروسیشه حتی همون موقع هم گفته من دارم ازدواج میکنم اگه تو بخای نیام و این اسی پیامو ندیده بوده

باز افسردگی و ناراحتی

علیرضام اونجا با دوست خاهرش اشنا میشه دختره هم در جریان اتفاقات بوده کمکش میکنه حالش بهتر شه و ازدواج میکنن

دیگه جزییاتو حذف کردم خخخخ

فقط و فقط تنها چیزی ک‌ناراحتم کرد بعد از حال استارتر و پشیمونیاش

نظر بعضی کاربرا بود ک‌میگفتن علی رضا رو از بلاکی در بیار زنش میدونه شما عاشق هم بودین باید بزاره بره تا شما ب هم برسین هر کی ی زره وجدان داشته باشه اینجوری نمیگه همینا خودشون قبول نیکنن برن کنار تا عشق قبلی همسراشو بیاین کنار شوهراشون

هر چند اسی اینقد فهم و کمالات داشت ک گفت هرگز این کارو نمیکنه