2777
2789
عنوان

اولین دعوا با نامزدم بعد ۷ ماه😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4969 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادت میکنی😁

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خیلی زشته تو عقد میخوای به زور واست چیزی بگیره بزار عروسی بگیری بعد دیگه وظیفشه ولی الان الکی بی اع ...

بنظرت چی بگم از دلش در بیارم اخه دیروز یه تاپیک زدم همع گفتن چرا برات پول خرج نمیکنه و اینا منم جو گیر شدم

اگر قراره بابات خرجتو بده چرا شوهر کردی؟ شوخی نگفته. توقعش همینه لابد. از الان تکلیفتو معلوم کن. منم شوهرم کلا زیر بار هیچی نرفت و گفت از خانوادت پول بگیر و تازه توقع داشت خانوادم کلی پول بدن بهش. دارم جدا میشم بعد از دوسال. هرچند که تو هم نباید گوشی رو قطع میکردی. باید ببینی  دفعات قبل هم که چیزی خواستی همین رفتارو داشته یا نه. و از سرش بندازی که پدرت باید خرجتو بده. بهش بفهمون که وظیفه اونه چون شوهرته. 

بنظر من جوری عادتش نده هرچی خواستی بگه ب بابات بگو بخره اونوقت در آینده دچار مشکل میشی

فعلا تو عقدن.معمولا پدر هم خرج میکنه تو دوران عقد.باید تعادل داشته باشن.مثلا دوران عقد شوهر منم ماهیانه پول میداد بهم بابامم میداد.چیزی نیاز داشتم بنا به موقعیش یا بابام میخرید یا شوهرم.ولی بعد عروسی دیگه پدر هیچ وظیفه ای نداره

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞

چي گفت مگه قطع كردي؟ 

خب شوخي كرده 

يعني عشقتون اونقدي نيس كه سر اين مسائل كوچيك دعوا نكنين؟ خب نداشت بنده خدا به شوخي هم حالا يچيزي گفته 

من جات بودم ميدوني چي ميگفتم؟ ميگفتم وقتي شوهرم هس دوس ندارم جلو بابام كوچيكش كنم دستمو دراز كنم، اصلا لزومي نداره الان چيزي بخرم انشاءالله بعدا خودت برام ميخري. تامام😐🤦🏼‍♀️