2777
2789
عنوان

اولین دعوا با نامزدم بعد ۷ ماه😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4969 بازدید | 60 پست
۲۲

عزیزم نباید اینجوری صحبت میکردی چیزی بدی نگفتن نامزدتون سعی کنین هر چه قدرم ناراحت شدید برای ارامش دل خودتون بهش توجهی نکنین یا اگرم بحثتون شد چند دقیقه بعد با هم حرف بزنین تا دعوا ادامه پیدا نکنه اگر بلد نداشید درست صحبت کنید و مشکلتونو حل کنین زندگیتون دوامی پیدا نمیکنه شما زنگ بزن بهشون نه بگو تقصیر من بود نه تقصیر تو با هم منطقی حرف بزنید

اگر قراره بابات خرجتو بده چرا شوهر کردی؟ شوخی نگفته. توقعش همینه لابد. از الان تکلیفتو معلوم کن. منم ...

برگشته بهم میگه تو پیام گوشیو روم قطع میکنی دیگ جوابتو نمیدم خدافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی زمان نامزدی وظیفه نامزت نیست خرج کنه با باباته از لحاظ شرعی اینجوریه عزیزم

بعدم کارت خیلی زشت بوده گوشیو روش قطع کردی حتما از دلش در بیار

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
بنظرت چی بگم از دلش در بیارم اخه دیروز یه تاپیک زدم همع گفتن چرا برات پول خرج نمیکنه و اینا منم جو گ ...

اس بده بگو اعصابم از جایی خورد بود اونجوری رفتار کردم و این حرفا

ببین درسته از الان باید کم کم خرج کنه ولی یکم زیاده روی کنی کلا از الان بی اعتماد میشه و فکر میکنه کلا فکر پول‌ گرفتن هستی و اقتصادی نیستی

اگه میخوای عادتش بدی پول‌ بده از یه چیزی خوشت اومد با آب و تاب تعریف‌ کن تا بگه واست میخرم

یا بگو یه قرعه کشی‌ هست کاش ماهی فلان قدر میدادی منم شرکت کنم اینجوری کم کم پس انداز میکنیم

یا میخواد بیاد خونتون تقاضای یه چیز کوچیک کن بگو هوس فلان چیزو کردم کم کم راه بندازش

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت چی بگم از دلش در بیارم اخه دیروز یه تاپیک زدم همع گفتن چرا برات پول خرج نمیکنه و اینا منم جو گ ...

اگه اصلا خرج نمیکنه حق داری ولی اگه همیشه اون خرج میکنه و حالا یبار گفته پدرت بخره.اون حق داره حالا خودت سبک سنگین کن

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞

من شوهرم ک تو عقدیم واسه خرج پوشاک و دانشگاه از بابام پول بگیرم یاتنها برم چیزی بخرم ک خودم پولشو بدم ناراحت میشه میگه مگه من چغندرم ک از بابات پول میگیری ... شماره کارتمو داره از اون اولم پول میده منم بخوام جوراب بخرم از کارتم میکشم عادتش دادم

فعلا تو عقدن.معمولا پدر هم خرج میکنه تو دوران عقد.باید تعادل داشته باشن.مثلا دوران عقد شوهر منم ماهی ...

منم خودم الان تو عقدم یک سالو خورده ای.از شوهرم توقع پول تو جیبی ندارم چون خودش داره خونه میسازه و تو خرجه ولی بیشترلباس و خرجامو بابام میده ولی رو بهش نمیدم مونده چیزای کوچیکو میگم خودش بخره برام

برگشته بهم میگه تو پیام گوشیو روم قطع میکنی دیگ جوابتو نمیدم خدافظ

میخواد اصل بحث رو منحرف کنه. هرچند که گوشی قطع کردن هم کار درستی نیست. به نظرم الان آروم باش. برخورد تند نکن و جوری برخورد کن که خودش بیاد واسه آشتی. بعد با آرومی تکلیفت رو مشخص کن. مشخص بهش بفهمون که وظایفش چیه و پدرت وظیفه ای نداره و اگر زمانی چیزی بخره یا پولی بده لطف کرده.