سلام خودم يه سال و دوماه منتظرم البته قبلش واسه پرولاكتين درمان ميكردم پوليپمم عمل كردم اين ماه كلي تخمك خوب داشتم ولي همش حس ميكنم پري داره مياد اخه سينه هام سفت شده بود الان شل شده ديگه بريدم از بس از همه حرف شنيدم سنمم بالاس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوماهه اقدام کردم با امروز ۹روز شده که پریود نشدم دیروز آزمایش خون دادم منفی بود اعصابم خراب شده اگه باردار نیستم پ چرا پریودیم عقب افتاده رحمم سالمه چکاپ کرده بودم مشکلی نداشتم چن روز میشد همش احساس تهوع میکردم امروز تهوع نداشتم اما از دیروز که حرص خوردم اطراف نافم تیر می کشه و درد خفیف مث پریودی سمت زیر نافم و کشاله دونم دارم نمیدونم دلیلش چیه شوهرم گفت تا شنبه صبر کنم دوباره آزمایش خون بدم اما میترسم دیگه دوست ندارم بفهمم مثبته یا منفی مادر شوهرمم همش تو مخمه هی چیشد چیشد انگار ماکروفرم 😒 خلاصه اعصابم خورده
توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘 تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ....😥😥😥😔😔😔
من دوماهه اقدام کردم با امروز ۹روز شده که پریود نشدم دیروز آزمایش خون دادم منفی بود اعصابم خراب شده ...
خدا لعنتشون كنه كم خودمون غصه داريم هربارم اونا بايد بزنن تو سرمون ايشالا بارداري من حسرت رو دلم مونده حتي بي دليل پري عقب بيوفته ولي هميشه سرساعت مياد
من دوماهه اقدام کردم با امروز ۹روز شده که پریود نشدم دیروز آزمایش خون دادم منفی بود اعصابم خراب شده ...
مادرشوهر این وسط چیکارس آخه
همه فقط بلدن اعصاب خوردی واسه آدم ایجاد کنن
یکی نیس بگه به تو چه بابا
توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘 تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ....😥😥😥😔😔😔
چرا بهشون گفتی اقدام کردی من ۷ ماهم بود گفتیم بهشون منم ماه پیش ۴ روز تاخیر داشتم تا ۱۰ روز طبیعیه ...
نمیخوام پریود بشم میخوام نی نی داشته باشم اخه نمیدونی یکسال ازدواج کردم هروز و شب هی بچه بچه میکردن هرچ می پیچوندم فایده نداشت دیگه از سادگی خودم گفتم چن روز پریود نشدم خلاصه از اون موقع تو مخمه بیشتر عصبی میکنه بهش گفتم نباید استرس داشته باشم با خنده گفت تو استرس چی داشته باشی مثلا؟
مادرشوهر این وسط چیکارس آخه همه فقط بلدن اعصاب خوردی واسه آدم ایجاد کنن یکی نیس بگه به تو چه ...
دنبال يه بهونه هستن پريشب تولدم بود اومد جاي تبريك خنديد گفت بايد تواين سن بعده ٥سال ازدواج تولد بچتو بگيري نه خودت يعني كوفتم شد تاصبح گريه كردم گفتم خدا چرا منو عذاب ميدي
مادرشوهر این وسط چیکارس آخه همه فقط بلدن اعصاب خوردی واسه آدم ایجاد کنن یکی نیس بگه به تو چه ...
بخدا خیلی بهم گیر میدن به همه چی حتی پروفایل واتسپم استوری هام تازه پیش فامیلاش ک منو هم نمی شناسن بدگویی میکنن خدا شاهده من حتی یکبار بی احترامی نکردم محبت کردم خوشرو خوش برخورد ساده و بی زبون عروس اولشون هستم تا حالا هم هیچ کاری برام نکردن من پدر مادرم فوت شدنه و تو شهر غریبم بجز خانواده شوهرم ن کسی میشناسم نه دوستی دارم هیچکس تنهام.. بعد اون با تمسخر میگه استرس چی