2777
2789
عنوان

یه سوال مهم!

707 بازدید | 114 پست

بالفرض اگرشما بایک آقایی یک سال ونیم به قصدازدواج دوست بوده باشید وبعدازیکسال ونیم متوجه بشیدکه پدراین آقا معتاده وزن صیغه میکرده(ازاون معتادایی که زن وبچشونو ول کردن)واین آقاتواین  یکسال ونیم هیچی دراین موردبه شما نگفته باشه،واکنشتون چیه؟!بنظرتون حق داشته که این مورد مهم رومخفی کرده؟!بنظرتون این اسمش فریب دادنه؟!چون بالاخره خانواده توازدواج مهم هستن.

ودرحالی این آقا این موردمهم رونگفت که خوداین آقابه گفته خودش خانواده دختربراش مهم هستن وبایدهمشون ازنظراخلاقی سالم باشن ودنبال خانواده بااصالت هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم کات می کردم. بیشتر بخاطر پنهان کاریش و اینکه سعی می کرده با فریب منو بدست بیاره 

دوستای گلم تاپیک های این کاربری توسط 3 نفر نوشته میشود.پیشاپیش از اینکه نمیگین روانی و دوقطبی ممنونیم :)

فریب دادن نیس .اون فقط گذشتش روازتوپتهان کرده.ولی اینم بت بگم همچین کسایی خمیشه یه خلاهایی تووجودشون هست ک ممکنه دردسر سازشه.بنظرم یکسال دیکه باهاش دوست باش بیشتر بسنجش وفعلا ب ازدواج فکر نکنید .از یه مشاور هم کمک بگیر .موضوع رو جدی بگیر

بداهه زندگی کن نقشه ها هیچ وقت کارسازنیست!
چرا؟

شوهر من وقتی تو دوستیمون اولین پنهان کاریش فهمیدم و قطع رابطه نکردم به کارش ادامه داد الان خیلی عذاب میکشم با کاراش 

تازه یه چیز دیه وقتی باباش زن صیغه میکنه اونم همینجور میشه خیانت ژنیه پدر شوهر من ژنی خیانتکار پسرشم دقیق عین خودش انگار فوتو زدند از رو کارا باباش

هیچ