2777
2789
عنوان

یه سوال مهم!

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 114 پست
آخه فقط مشکل خاتواده اش نیست.ازنظراخلاقی مشکل داره.یه معیارهایی داره که من حدس میزنم خسیسه.تاپیک هام ...

واااااییییی خساست خیلیییی بده،اصلا از زندگیت لذت نمیبری

بداهه زندگی کن نقشه ها هیچ وقت کارسازنیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااییییی خساست خیلیییی بده،اصلا از زندگیت لذت نمیبری

مثلا معیاراصلیش برای ازدواج شاغل بودن زن هست.واینکه بهم گفته که حقوقت روبایدتوی زندگی خرج کنی.حقوقم فعلا ۵تومنه.یه کارآزاددیگه هم راه انداختم.

پس حتما کات میکنم.مشکلم اینه که همش عذاب وجدان میگیرم

ی دکتری صحبت میکرد میگفت. زندگی و اینده شوخی بردار نیست ک احساسی تصمیم بگیری ب گند بکشیش. نگران دلشکستن کسی نباش. عاقلانه تصمیم بگیر تا یه زندگی عاشقانه داشته باشی. 

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
ی دکتری صحبت میکرد میگفت. زندگی و اینده شوخی بردار نیست ک احساسی تصمیم بگیری ب گند بکشیش. نگران دلشک ...

دقیقا درست میگی عزیزم.ولی میگن که دل شکستن تاوان داره ومن ازهمین میترسم

ببین زمانیکه قصدش براازدواج جدی شد باید و باید ب شما این مساله مهم رو میگفت . و نمیزاشت ک شما حسابی وابسته و دلبسته بشید بعد این قضیه رو بفهمید و سردوراهی بین عقلو عشق قراربگیرید.

هیچ تاوانی نداره. تباه شدن اینده ی تو تاوان نداره؟

درست میگی عزیزم.اون اول سعی کرد من رووابسته کنه وبعد به زور خودم بهم حقیقت روگفت.حتما تمامش میکنم.آخه خانوادم هم راضی نمیشن

الان.بنظرم ازرو ترسو از روخجالت میتونه ی بخش خیلی کوچیک از نگفتنش باشه.

اگر شما نمیفهمیدید و خودش دوستانه میومد میگفت همه چیو. میشد باز بخاطر عشق دور خانواده‌اش  خط کشید. و میگفتی باهات ازدواج میکنم ولی هیچوقت نباید بریم خونه پدرت یابیان خونمون.اما اینطوری نیست،خودش نگفته. و اینکه میگید یسری اخلاقای خاص داره.

اگر شما نمیفهمیدید و خودش دوستانه میومد میگفت همه چیو. میشد باز بخاطر عشق دور خانواده‌اش  خط کش ...

عزیزم اگرتاپیکهاموبخونی متوجه میشی که چه معیارهاواخلاق هایی داره.

اگر شما نمیفهمیدید و خودش دوستانه میومد میگفت همه چیو. میشد باز بخاطر عشق دور خانواده‌اش  خط کش ...

عزیزم تاپیک(بنظرتون کاردرستی انجام دادم؟)روبخون.نوشتم که چه معیارهاواخلاقایی داره