2777
2789
عنوان

یه سوال مهم!

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 114 پست
فریب دادن نیس .اون فقط گذشتش روازتوپتهان کرده.ولی اینم بت بگم همچین کسایی خمیشه یه خلاهایی تووجودشون ...

خب ماقصدمون ازدواجه وبایدهمه چی گفته بشه.

یعنی چی خلا هایی تو وجودشونه عزیزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟! پس کات کنم؟!آخه چندباردرموردصیغه گفت !!!😐

ولش کن کات کن بهتره عزیزم زندگیتو مثه من نکن که نه راه پس دارم نه پیش 

مردا حدودا 6 ماه عاشق می‌مونن بعد از ازدواج وقتی به خواستش ن رسیدند دیگه زن براشون مهم نیس

هیچ
ولش کن کات کن بهتره عزیزم زندگیتو مثه من نکن که نه راه پس دارم نه پیش  مردا حدودا 6 م ...

چطوری کات کنم؟!دوسه بارکات کردم که با استوری هاش واینکه عذاب وجدان داشتم دوباره برگشتم.دقیقا چطورکات کنم که بهش برنخوره؟؟

شاید منتظر بوده بعد از ازدواج بگه شما از کجا فهمیدین میدونه خبر دارین آها یه وقت مواظب باش بخاطر رفت ...

یه روز خیلی جدی باهاش حرف زدم ودرباره خانوادش ازش پرسیدم واونم باقهرو اینا جواب داد.

چطوری کات کنم؟!دوسه بارکات کردم که با استوری هاش واینکه عذاب وجدان داشتم دوباره برگشتم.دقیقا چطورکات ...

منم همین کارا رو کردم که الان وضعم اینه همش نمیتونستم 😭

تو دوران عقد وضع بدتر شد 

الانم که ازدواج کردم خیلی داغونم

هیچ
خب ماقصدمون ازدواجه وبایدهمه چی گفته بشه. یعنی چی خلا هایی تو وجودشونه عزیزم؟

ینی یچیزایی رو خوب یاد نگرفتن.وممکنه دورازجون تو زندگی خودتون مشابه اون توزندگیتون اتفاق بیفته!اینو میگم چون عینا شاهدش بودم...بنظرم حتماااااا ازمشاور خوب کمک بگیر.اگه این اقا اونقدی دوست داره ک حاضر بوده واسه بدست اوردنت پنهان کاری کنه پس حتما هم حاضر میشه باهات مشاوره بیاد...بنظرم این موصوع رو دست کم نگیر...نه ردش کن نه قبولش کن...یه مدت وقت بده ومشاوره برو ...انشالله خدابهترین راه و سرراهت قراربده

بداهه زندگی کن نقشه ها هیچ وقت کارسازنیست!
فریب دادن نیس .اون فقط گذشتش روازتوپتهان کرده.ولی اینم بت بگم همچین کسایی خمیشه یه خلاهایی تووجودشون ...

پنهان کردنم دست کمی از فریب دادن نداره

دوستای گلم تاپیک های این کاربری توسط 3 نفر نوشته میشود.پیشاپیش از اینکه نمیگین روانی و دوقطبی ممنونیم :)
ینی یچیزایی رو خوب یاد نگرفتن.وممکنه دورازجون تو زندگی خودتون مشابه اون توزندگیتون اتفاق بیفته!اینو ...

آخه فقط مشکل خاتواده اش نیست.ازنظراخلاقی مشکل داره.یه معیارهایی داره که من حدس میزنم خسیسه.تاپیک هامواگرتونستی بخون عزیزم