2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا یه لحظه بیاید این بیبی چک رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 45 پست
نه قبلا همون یه خط بود اما یه مارک دیگه بود بیبی. ۵ ماه

ببین ساختار بی بی چک جوریه به هورمون بارداری واکنش نشون میده برا اینکه خط دوم بیافته .اگه ماه های قبلم اقدام میکردیو و بی بی فقط ی خط مینداخت مطمئن باش الان خبراییه و گرنه خط دوم الکی نمیافته 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر نظر ها متفاوت چیکار کنم ؟ خوشحال باشم ناراحت باشم؟

عزیزم ازمایش خون بگیر مطمین شی یه جا خوندم اگه بعدچندساعت هاله بیفته اشتباس دیگه تا یه ربع اعتبار داره.بیبی چک حتی اگر مثبتم باشه خیلی خیلی دقیق نیست.برا اینکه مطمئن شی دوسه روز دیگه ازمایش خون بگیر.انشالا خبرخوش بفهمی

نه نمیگم آخه بچه خیلی دوست داره غصه میخوره اگه نباشه

اشکال نداره عزیزم.ناراحت نباش.پروسه بارداری همینطوریه به سختی به دست میاد برای همه ام همینطوره نه فقط شما.برات دعامیکنم که انشالا باردارباشی🌷اگرم نبودی ناراحت نباش همه این بی بی چکای منفی وازمایش خونای منفی رو تجربه کردن بایدتلاش کرد تا به هدف رسید قطعا به هدفت میرسی اگر تلاش کنی وتوکل کنی.اینم بدون همه همینطورن پس نگران نباش

عزیزم اینقد قطعی بهش نگین مبارک باشه چون اگر نباشه خیلی ناراحت میشه وتو ذوقش میخوره.به نظرمن باید از ...

اخه من ی زمانی که بی بی چکم مث این خانم شده بودتاپیک زدم ی عده ناامیدم کردن در صورتی که باردار بودم یه عده هم امیدوارم کردن و نگرانی و استرسم رو کم کردن..اگه بهش بگم منفی منفی تازه استرسش ببشتر میشه و این برای جنینش درصورتی که باردار باشه خوب نیس.ممکنه بی بی چک مثبت کاذب هم باشه ولی خودمو جای این خانم فرض میکنم اینکه توی اینشرایط یه منتظر دلش میخاد کاربرای دیگه بهش امید بدن😊😊

اخه من ی زمانی که بی بی چکم مث این خانم شده بودتاپیک زدم ی عده ناامیدم کردن در صورتی که باردار بودم ...

حرفت درسته گلم.ولی اگرمن باشم بهم بگن هستی بعد ببینم نبوده وکلی ذوق کردم بیشتر روحیم خراب میشه.حالا هرکس یه جوره ایشالا که واقعا باشه وخوشحال شه.

اخه من ی زمانی که بی بی چکم مث این خانم شده بودتاپیک زدم ی عده ناامیدم کردن در صورتی که باردار بودم ...

سلام عزیزم خوبی امروز رفتم آزمایش خدارو شکر باردار بودم .ممنون که اون روز بهم روحیه دادی