2777
2789

اول بگم اصلا حسود نیستم،فقط دوس دارم دوس پسر منم برام هدیه بخره ببرتم رستوران خوب سوپرایزم کنه و..

اما خب دوس پسرم دانشجوعه و خب پولی نداره ک بخاد انچنانی خرج کنه

دوس پسر دوستم ۳۰ سالشه،براش طلا خریده گل و...هر سری بهش پول میده و خب قصدشون هم ازدواجه..

اما دوس پسر من نه،اخه نداره.حتی ماشین هم نداره.۲۳ سالشه.من ۲۱ سالمه

اخیرا خیلی دعوامون میشه و من واقعا ازش سرد میشم🐈از ی جهت دیگه نمیتونمم رابطه رو کات کنم چون هم دوسش دارم هم یسری اتفاقا افتاده که همههه فهمیدن رابطه منو ایشونو(حتی دانشگاه و مدیر و معاونها) خانواده ها هم در جریانن

رابطمون ۶ ماهه ازش میگذره اما خب یسری مشکلات پیش اومده که من و اون خیییلی همو شناختیم و شناخت عمیقی از هم داریم.رابطه جنسی نداشتیم اما خب پیش اومده با هم گردشی چیزی بریم و خونه بگیریم و پیش هم بخابیم.

ایشون از ی استان دیگس و من ی جا دیگه ۶ ساعت هم بینمون فاصلس اما دانشگامون نزدیک به همه..تازه خیلیا بم میگن بچس و نمیدونم در سطح تو نیست چمیدونم بلند نیس قدش(۱۷۳) من خودم ۱۷۰😨من هم ناراحت میشم عمیقا😔

چیکار کنم بچه ها😔

من خودم بدی نیستم

جفتمون دانشجو معلمیم

به هیچی کار ندارم

۲۳ سال برای ازدواج ی پسر خیلی خیلی زوده به این زودی دنبال ازدواج باهاش نباش

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف مردم اهمیت نده

مهم خودتی 

اگه دوسش داری ادامه بده

ولی از لحاظ مالی فکراتو بکن ؛ بگو بره سرکار ؛ تو هم حق داری ؛ اگه برای ازدواج میخوادت کم کم باید پشتت باشه و ازت حمایت کنه و بهت اهمیت بده 

خانوادش پشتش نیستن؟ از لحاظ اینکه براش امکانات ماشین و خونه و عروسی و طلا اینا رو فراهم کنن

صحبت کن اینا رو باهاش 

اگه اونطور که تو دلت میخواد نیست کم کم رابطه تو کم کن.

خیلی هم باهاش تنها نشو ؛ خطر داره ؛ رابطه‌ نداشته باش. 

چن‌من دوتاش باهم امکانش خیلی کمه من پولدار بی احساس یا احساسی بدون پول دیدم

دقیقا اکسم احساسی خیلی بیپول بود ینی هیچ نداشت درامدشم دو تمن بود 🤣 ی سال باهاش بودم چون خدم رممانتیک بودم ولی سر هفت ماه زده شدم پسری ک خرج نکنه بدرد نمیخوره !

بعدش با ی پولدار بی احساس اشنا شدم ک اندازه اون بیپوله هم برا خرج نکرد  و اونو ک دگ زود کات شد خلاصه هدفم پولدارلارجه چون الا متوجه شدم احساسیه مرد همون  پول خرج کردنه