2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل من خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 56 پست
پس شوهرت مشکل داره ب خانوادش بگوراضیش کنن بره روانشناس.خودتم خیلی ماهی چهری طبیعی ازهزلرتا ارایش و گ ...

ممنون عزیزم اما دیکه در اون حدم خوب نیستم 

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه تو مشکل روانی داری... هیچی خوشحالت نمیکنه..... نمیدونم والا

شوهر منم همینو میگه 

با اینکه من مثل تو نیستم و عکس توام 

ولی یه اتفاقایی بعد ازدواجم افتاد که اینطور شدم ...من خییییلی شیطون و شاد بودم 

شغلی که دوسش ندارم ...درس همش درس ...بچه ناخواسته ...

نه از شغلم لذت میبرم نه از روش زندگیم نه از حاملگیم لذت بردم

فک کردین کاربری قدیمیمو تعلیق کردین دیگه نمیام یا خیلی سختم میشه!👍 من مریمی ۲۶ هستم .این کاربری مال من نبوده
الان این حرف جاش نیست

گل گفتید .والا اتفاقیه که افتاده .شاید بعضیها اینقدر پخته و دانا هستن که میتونن در ۲۲ سالگی مادر دو تا بچه باشن .حالا ار چقدرم یکی اشتباه کنه دیگه نمیتونا که بچه را کاریش بکنه باید بش انرژی و امید داد .واقعا فاز بعضیها را نمیفمم که یه دفعه یه حرفی به یکی میزنن که طرف تو دلش خالی میشه و کلی ترس و وحشت از اینده میگیره

استارتر خودت هم خیلی خیلی مقصری .مردها یه زن خیلی ساد و شنگول و پر انرژی میخوان .یه زن میخوان که دوق کنه ..والا منم اینقدر مشکل دارم ولی اصلا به روی شوهرم نمیارم و جلوش خیلی ذوق میکنم و نقش بازی میکنم .شما اینقدر به شوهرت و زندگیت بدبین نباش . به شوهرت عشق و علاقه فراوان بده و غرق در توجه و احترامش بکن و بش انرژی مثبت بده .شارژ روحیش کن بعد شوهرت هم مطمین باش به نیازهای تو بیشتر توجه میکنه و کم کم اخلاق خوب و شاد خودت روی شوهرت اثر میذاره .خودت برو مشاوره و همسرت را هم ببر . با خدا ارتباطت را قوی کن و فقط برای شوهرت ارایش کن و زیبا باش تا حصرت زهرا نظر رحمت به شما داشته باشه . اعتماد به نفست را ببر بالا . بالاخره تو نعمتهای زیادی داری . بزرگترین مشکلت این هست که تودت هیچ کاری برای بهبود رابطه با شوهرت نمیکنی و فقط از شوهرت انتظار داری و فقط غصه میخوری و در عمل کار مثبتی انجام نمیدی .باور کن همه تو زندگی مشکل و ناراحتی دارن و تو از خیلی ها تازه بهتری . اینقدر انرزی منفی نده .یه چکاپ پزشکی برو شاید تیرویید و کم خونی داشته باشی .موفق باشی

گل گفتید .والا اتفاقیه که افتاده .شاید بعضیها اینقدر پخته و دانا هستن که میتونن در ۲۲ سالگی مادر دو ...

دقیقا.مشکل بعضیااینه مادربودن توسن کم روایرادمیدونن درحالی که توزندگی طرف نیستن نمیدونن جریان چی بوده وچی خواهدشد.کاش یکم به هم امیدبدیم به جای نگاه تحقیرامیز

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗