2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل من خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایط حال روحیت طبیعی هست.همسرت مشکل داره و باید درمان بشه نه شما.واقعا یه زندگی روتین خسته کننده هست.حتی شده بچه هارو ببری پارک یا بری بیرون باهاشون قدم بزنی باید این کارو انجام بدی و شوهرت باید خودش رو تغییر بده.برای این سن کم این فشار زندگی زیادیه

درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
زیاددعوامیکنید.؟میبخشی پرسیدم 

یکم فحاشه

کمی ام بخاطر سرد بودن من شاکی میشه و هی میپرسه دوسم داریی؟؟؟؟

منم با بیحالی میگم اره

ازدواجمون سنتی بود من اولیل ازش متنفرم بودم..بعد ها بخاطر محبتاش بهش جذب شدم...الانم خنثی هستم...باش یا نباشه مهم نیس برام

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
ب خانوادش بگوباهاش حرف بزنن این رفتاروبزارکنار.حداقل بابچهابرید بیرون بگردید

شبا میریم اما مطمعنم فقط برا بچها میبره بیرون مارو..

من حس ششم دارم متوجهم که بخاطر من نمیره گردش😥

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
دلیلش چی میتونه باشه

والا یکی دو بار دعوامون شده ،سر خودمون نه سر اطرافیان سرم داد زده ،یه بارم خواست دست رووم بلند کنه ولی نکرد ،همش میگه بی من میمیره ولی همون لحظه اون دعواها و اتفاقات تو ذهنم میاد،دیگه باورش سخت میشه. مرد خوبیه،ولی مواقعی اصلا حالی نمیسه چشه.

مثلا خواهرش هیچ مشکلی ندارم باهاش تا حالا کدورتی پیش نیومده وقتی بریم شهرستان ز میزنه به همسرم میگه بیاد خونمون ولی اصلا نمیگه با خانومت بیا، یا مادرم تصادف کرد خیلی بد بیس روز بیمارستان بودیم زنگم نزد نیومد و خونه م نیومد ،بعد میگم به همسرم شما اینقد به من احترام نمیزاری راه به راه میری اونجا منو‌کوچیک میکنی ،بگو با خانمم نباشه جایی نمیام .بدش میاد .من خیلی براشون خوب بودم دو بار کاری کردیم شوهرش میخاست طلاقش بده جمعش کردم