2777
2789
عنوان

بیاید یچیزی بتون بگم عروسا

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
نگا خدایی همه مردم از این عروسا دارن فقط ما نداریم بدبخت مامانم همیشه انقد بهش میرسه یلکه بهتر بشه و ...

ولی واقعاً همینکه آزاری براتون ندارن جای شکر داره، یه وقتایی یه چیزایی میشنوم راجع به عروسای دریده، مخصوصاً تو همین سایت.

البته ما هم بر اثر نزدیکی بیش از حد مشکلات خودمونو داریم 😁😁 تو دنیا هر وضعیتی یه سری خوبی داره و یه سری بدی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس به برادرتون بگید وقتی میای حداقل بچه هاتو بیار ببینیم برادرزاده هامون چه شکلی ان، فردا تو خیابون ...

واقعا اصلا برادر زاده هامو میبینم جایی سلام نمیکنیم بهم خب حسی نداریم.

ن بد ن خوب یه ادم غریبس.

وقتی ۷ تا عروستون اینجوری نبودن یعنی مشکل از شماست که نمیسازیر باهاشون عزیزم.نمیشه همه بد باشن فقط تو خوب باشی که

ادم دلش واسه بچه های غریبه هم میسوزه وقتی خبرای اینجوری میشنوه.ولی اینکه شما ککت نگزید یعنی کلا خودت مشکل داری عزیزم

ولی واقعاً همینکه آزاری براتون ندارن جای شکر داره، یه وقتایی یه چیزایی میشنوم راجع به عروسای دریده، ...

حتی اگه دریده بازی بخوان در بیارن ما نیستیم😁

من خو هیج وقت نیستم .

ولی میبینن اصلا کاری به کارشون نداریم اوناهم اینطورن .

حالا کاش از خواهر شوهر شانس بیارم اونم فانتزیمه.

الهی که این دفعه به فانتزیت برسی ❤😊

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
حتی اگه دریده بازی بخوان در بیارن ما نیستیم😁 من خو هیج وقت نیستم . ولی میبینن اصلا کاری به کارشون ...

به خدا همین زندگی مسالمت آمیز خودش نعمته، بی‌خیال فانتزی مانتزی 😁

وقتی ۷ تا عروستون اینجوری نبودن یعنی مشکل از شماست که نمیسازیر باهاشون عزیزم.نمیشه همه بد باشن فقط ت ...

خو ندیدمشون گلم چجور حس بد منتقل میشه؟؟؟

عزیزم من از یکی از برادر زاده هام کوچولوترم.چجوری بدی کنم .

عروسامونم کوچیک کوچیکه ۳۶ سالشه .

عروسی جایی هم ببینم بهم دیگه سلام میکنیم .ولی از سر و کول هم بزیم بالا ن اینجور نیستیم.

من یه عروس شاد میخوام ن افسرده.

عروسامون افسردن😁