2777
2789

چیکار کنم!

یه نفر از نزدیکان رقته پیش یه دعانویس ک حتی اطلاعات گرفتتش چون ی گنج خیلی بزرگ و واسه یه نفر پیدا کرده و معمولا دیگه کار نمیکنه مگر این ک اشناباشه با طرف 

حالا این ک رفته پیشش  بهش گفته ک طالع منم بچینه ایشونم گفتن ک طلشم شدی اونم طلسم خیلی سنگین گفتن ک بیا نمیدونم چی ک من و با اونا رودرو کنه(از ما بهترون)که بهم بگن طلسمارو کجا خاک کردن واسم ک برم بر دارمش 

من چیکار کنم الان انقدر ترسیدم و دستام یخ کرده ک حد نداره همش میترسم برم اونجا بترسم سکته کنم بمیرم😂😄😭

کسی میتونه راهنماییم کنه .

درضمن خیلی دشمن داریم ما میخوان یه جوری زهرشونو بهمون بریزن مخصوصا واسه شوهرم گفتن ک چون نتونستن شوهرمو واسش کاری کنن واسه من نوشتن .به نظرتون برم پیششون یا ن 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

چی بکم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگیتون مشکلی دارین؟ گره تو کارتون افتاده که میگی طلسمت کردن؟؟

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗
هرچی بیشتر بری او عمق این چیزا بدتر میشه  جدی نگیر بنظرم  دیدم که میگم

گفته اگ برم تموم مشکلاتی ک داریم حل میشه ‌

زندگیم غوغاس 😭

الان چه مشکل بزرگی داری که بقیه ماها نداریم!؟   

کی توی این ایران فکر میکنه دشمن نداره که الان دشمن داشتن شما دعا نویس میخواد!؟  

بخدا قرن ۲۱ هستیم

زندگیتونو با عقل و درایت سامان بدید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تو زندگیتون مشکلی دارین؟ گره تو کارتون افتاده که میگی طلسمت کردن؟؟

اره خیلی دیگه میلی ب شوهرم ندارم 

هرکاری میکنیم پیشرفت کنیم پسرفت میکنیم خییلی تلاش میکنیم واسه موفق شدن تو زندگی مسائل کاری ولی حتی ی تکونم نمیخوره اگ یکی دیگه این کارایی ک ما میکردیم و کرده بود الان وضعش و زندگیش توپ بود

😭😭😭از وقتی بهم گفتن انقدر ترسیدم ک حد نداره

منم بودم میترسیدم

ولی اونیکه رفته برات پرسیده اعتماد داری؟؟؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

برو پیش یه دعانویس مطمعن 

مادر منم طلسم کرده بودن یک ماهی بود که اعصابش بهم ریخته بود افسردگی شدید گرفته بود قبلش من یه خواب معنی دار از مادرم دیدم 

از بابام متنفر شده بود میگفت میخوام طلاق بگیرم ازت بدم میاد خلاصه همش دعوا بود خونه ما 

بعدش بابام با هزار بدبختی یه دعانویس مطمعن پیدا کرد 

اون طلسمو باطل کرد 

دعا نویسای قبلی میگفتن پنج میلیون میخوایم تا باطل کنیم

خیلی سنگینه

ولی خداروشکر بخیر گذشت و مادرم مثل سابق شد

خدا از باعثو بانیش نگذره واگذدرش کردیم به سیدالشهدا

اگه روز قیامت بشه و اعضای بدنم بخوان حرف بزنن، همشون یه نخ سیگار روشن میکنن میگن: ریدم به زندگی که این داشت 😒🚬