2777
2789
عنوان

تو نیکی میکن و در دجله انداز....

456 بازدید | 17 پست

متوکل خلیفه عباسی غلامی به نام فتح داشت و به او انواع فنون آموخته بود.روزی که شنا می آموخت دور از چشم مربیان خود،در دجله مشغول شنا شد که آب طغیان کرد و اورا با خود برد.

متوکل وقتی خبر را شنید بسیار غمگین شد و اعلام کرد تا اورا نیابید غذا نخواهم خورد.

شناگران ماهر جستجو آغاز کردند ولی اثری از نیافتند.پس از یک هفته ملاحی اورا زنده در یکی از شکاف های دجله یافت.

ملاح فتح را گرفت و پیش خلیفه آورد.خلیفه بسیار خوشحال شد و دستور داد غذا آماده کنند زیرا میپنداشت که فتح هفت شبانه روز غذا نخورده است.

فتح گفت من سیر.خلیغه گفت مگر از آب دجله سیری؟فتح گفت درین هفت روز گرسنه نبودم؛ هرروز نانی بر طبقی گذاشته و روی آب فرود میآمد و من آن را گرفته و میخوردم و روی هر قرص نان نوشته بود(محمد ابن الحسین الاسکاف)

خدمتگذاران در شهرگشتند و آن فرد را به خدمت خلیفه آوردند.متوکل گفت تو هرروز نان بر دجله می افکنی؟غرض تو ازین کار چه بوده است؟

گفت شنیده بودم که نیکی کن و به رود انداز تا روزی ات زیاد شود.جز قرص نانی نیکی دیگری در توانم نبود و آنچه توانستم کردم.

متوکل گفت اکنون ثمره نیکی ات را خواهی یافت‌ و دهی در بغداد را به او بخشید.و مرد محتشم و ثروتمند شد.

تو نیکی میکن و در دجله انداز

که ایزد در بیابانت دهد باز

قابوس نامه عنصرالمعالی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسیار عالی.......

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
متوکل ادم بدی مگه نبود؟ این داستانا از خودشون در اوردن اره؟

نمیدونم بد بوده یا نه.این داستان درباره بدی و خوبی متوکل حرفی نزده.من درآوردی هم نیست از کتاب قابوس نامه که یه کتاب قدیمیه استخراج شده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

گرچه چشمان تو جز در پی زیبایی نیست

دل بکن! آینه این قدر تماشایی نیست

حاصل خیره در آینه شدن ها آیا

دو برابر شدن غصه تنهایی نیست؟!

بی‌سبب تا لب دریا مکشان قایق را

قایقت را بشکن! روح تو دریایی نیست

آه در آینه تنها کدرت خواهد کرد

آه! دیگر دمت ای دوست مسیحایی نیست

آنکه یک عمر به شوق تو در این کوچه نشست

حال وقتی به لب پنجره می آیی نیست

خواستم با غم عشقش بنویسم شعری

گفت: هر خواستنی عین توانایی نیست

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
گرچه چشمان تو جز در پی زیبایی نیست دل بکن! آینه این قدر تماشایی نیست حاصل خیره در آینه شدن ها آ ...

چه غزل زیبا و پرمغزی👏👏👏👏

شاعرش خودتونید؟ تبریک میگم

چه غزل زیبا و پرمغزی👏👏👏👏 شاعرش خودتونید؟ تبریک میگم

نه متاسفانه من شاعرش نیستم ...شعر قشنگی بود ...خواستم دیگران هم لذت ببرن

نه متاسفانه من شاعرش نیستم ...شعر قشنگی بود ...خواستم دیگران هم لذت ببرن

خیلی لطف کردید..لذت بردیم خیلی قشنگ بود🌷