دخی_6آتیشه_ارتش_سرخی مدیر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 928 عنوان چه چیز هایی از همسرتون رو متعلق به خودتون میدونین؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 37 پست مثلا یکی همچیه همسرش رو متعلق به خودش میدونه .... یکی فقط ثروتش رو و یا ...شما چطور ؟؟من خودم مجردم 𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است.. 1398/10/09 | 09:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی_6آتیشه_ارتش_سرخی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 928 یعنی چی؟! من عاشق همسرم هستم اما این سوالت رو درک نکردم میخواستم با این سوال به 2 تا جواب برسم 1 اینکه چند درصد از بانوان کشور ما با علاقه دارن زندگی میکنن2 متعلق بودن رو بانوان ایرانی چی معنا میکننخودتون اگر ببینین عزیز دلم ... دیدگاها خیلی متفاوته 𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11716 با اجازه استاتر.بچه ها اگه میشه لینک حذف نی نی یار بهم بدید اون یکی کاربریم درمورد خواهرشوهرم گفتم م ... @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 بیا عزیزم غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
فرفری69 عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 433 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 بیا عزیزم ممنون عزیزم😍😍 فرفری معروف به آرپیچی زن.تفنگ به دست.کلا همه کاره ی سایتم.اذیت کنی با همین تفنگم🔫🔫 سوراخ سوراخت میکنم😜😜
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11716 هیچ آدمی نمیتونه مالک ِ آدم دیگه ای باشهشاید یه جایی تو فکر یا قلبش داشته باشه ولی مالکش نمیتونه باشه ... غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
pariii98 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 4643 یعنی چی؟! من عاشق همسرم هستم اما این سوالت رو درک نکردم سوال خیلی واضحه که. کاملا واضحهیعنی مثلا یه محقق یا یه روانشناس از شما این سوال رو بپرسه توانایی جواب دادن ندارید؟ من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 و چقدر این حقیقت تلخه ... نمیشه مالک آدما بود...اما اگر افکار مال تو باشه بزرگترین خوشبختیه دنیاست تلخ نیس آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اكرم20 عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4317 هیچیشو حتی نمی تونم بگم محبتش چون جز من خانواده داره بقیه چیزها هم که قبل من بوده نمی ... احسنت . يه نفر حقيقت گرا پيدا كردم بالاخره