2777
2789

عزیزم همه چیز جوابت نرمال فقط نوشته کیست تخمدان که مشکوک از نوع اندومتریز هست  برو دکتر نشون بده خواهرم داشت اندازه یه گردو بود که یه مقدار این کیست درگیرش کرده بود تخمدانا و رحمش رو درآورد به دکترت بگو عکس رنگی بنویسه همه چیز رو نشون میده بعد درمان رو شروع کن بچه داری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه چیز جوابت نرمال فقط نوشته کیست تخمدان که مشکوک از نوع اندومتریز هست  برو دکتر نشون بد ...

مرسی عزیزم.عکس رنگی انجام دادم دوتاکیست که مجموعا میشه۶سانت توتخمدان راستمه یک کیستم توی تخمدان چپ هست کلا۳تاکیست دارم که فکر کنم دوسانته.ولی لولهام مشکلی نداره بنظرتون میتونم بارداربشم؟؟

مرسی عزیزم.عکس رنگی انجام دادم دوتاکیست که مجموعا میشه۶سانت توتخمدان راستمه یک کیستم توی تخمدان چپ ه ...

یعنی کیست سمت چپم دوسانته وخطرناک نیست.ولی کیستای سمت راستم که دوتاهست ومجموعا۶سانته خطرناکه

سلام به منم گفتن ۱۳ پریود باید این سونو انجام بدم و خیلی استرس دارم میشه بگین مث سونو معمولی یا فرق داره؟؟

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
سلام به منم گفتن ۱۳ پریود باید این سونو انجام بدم و خیلی استرس دارم میشه بگین مث سونو معمولی یا فرق ...

اره منم که رفتم فکر کردم سونوی معمولی هست ولی نبود ازطریق واژن  سونو رو انجام میدن 

بله میتونی خواهر من شد  بعد از اینکه پسرش به دتیا اومد رفت سونو بعد از دوسال دباره کیست در اومد ...

یعنی با وجود کیست صاحب پسر شد؟اول کیستش چند سانت بوده وشرایطش چجوری بوده؟چه مدت بعد از اقدام باردارشدن؟؟

عزیزم واسه شما هنوز کوچیکه شاید با دارو درمان بشه 

من خسلی استرس دارم وناراحتم یکدفعه کیستام بزرگ شدن میترسم باردارنشم.این کیستا خیلی هم برام درداور هست.میشه دراین مورد راهنماییم کنید چکارکنم؟

واسه خواهرم اول 9 سانت بود بچه نمیخواست  دکتر بهش گفته بود باید کیست رو با جراحی در بیاری بعد رفت پیش یه دکتر دیگه اون بهش گفت اگه بچه بیاری کیستت از بین میره اون اقدام کرد و یه چند ماه بعد حامله شد کیستش از بین رفته بود ولی وقتی بچه اش دو سالو نیم شد رفت سونو اونجا فهمید کیستش در اومده 12 سانتیمتر دیگه به تخمدانش آسیب زده بود یه کم از روده هاش چسبندگی پیدا کرده بود عمل کرد شما استرس نگیر سونو و عکس رنگیت رو به دو تا دکتر خوب نشون بده