2777
2789
عنوان

ناباروری

134 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ۷،۸ ماهه تو اقدام واسه بارداریم. آزمایش دادم fsh ام بیست بود دکتر بهم کلومفین و لتروزول و آمپول hmg بعدشمhcgداد. فولیکولام ۱۵ و ۲۲ بود. بنظرتون باردار میشم؟ کسی بوده مشکل منو داشته و باردار شده باشه،؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Fsh  او بالاست باید زیر ۱۰ باشه عزیزم.

اها ممنون از راهنماییت دوستم

اگه بالا باشه دیگه نمیشه بیاریمش پایین

شنیدم fshبالا ینی یائسگی زودرس

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
اها ممنون از راهنماییت دوستم اگه بالا باشه دیگه نمیشه بیاریمش پایین شنیدم fshبالا ینی یائسگی زودرس

آره میدونم. ولی فولیکول داشتم. بازم حامله نشدم.😔😔😔😔😔😔شما بارداری؟

آره میدونم. ولی فولیکول داشتم. بازم حامله نشدم.😔😔😔😔😔😔شما بارداری؟

میشی دلم روشنه

پریودات منظمه؟؟

ن جانم من باردار نیستم زیر تیکرم نوشتم

من مشکل نازایی دارم

ازمایشو واسه منم نوشتن جرات ندارم برم بدم fsh رو چک کنم☹️😭

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
میشی دلم روشنه پریودات منظمه؟؟ ن جانم من باردار نیستم زیر تیکرم نوشتم من مشکل نازایی دارم ازمایش ...

هرچه زودتر برو تا دیر نشده عزیزم. خودتم ک میدونی مشکلیه ک راه حلم نداره متاسفانه. برو نتیجشم گرفتی با بگو ببینیم چیه. انشاله ک مشکلت مث من نباشه. چون بقیه مشکلا با دارو رفع میشه.نگران نباش گلی.