یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما گوز ما هیچ ما پوچ فقط برای پیامبر خدا دنیا رو آفریده؟! خدا پیام ...
اوووووف 🤣🤣🤣🤣
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊
لولاک لما خلقت افلاک و لولا علی لما خلقتک و لولا فاطمه لما خلقتکما....
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
باز این خوبه؛ یه عده میگن خدا جهان رو برای حضرت زهرا خلق کرده
حدیث قدسیه😊
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببخش عزیزم قصد جسارت ندارم ولی حدیث معتبره آیا؟ یعنی مقام حضرت فاطمه حتی از پیامبر هم بالاتر ...
بله سندش معتبره و هیچ خللی نداره.
کلهم نور واحد....درباره حضرت زهرا روایت داریم که اگر مرد بود پیامبر میشد و یا روایت داریم ملکی بود بانو که شکل انسان گرفت.
چهارده معصوم در یک مقام هستند.مگر رسول اکرم که واسطه تمام فیض ها حتی به امام علی هستند.
تکامل بهتر شدن مهم نیست کی یا چی تو چه سطحیه مهم تکامل انسان مادی و نزدیک شدن به استاندارد بال ...
درسته و این تکامل نفس سیر داره و در واقع هدف شناخت و معرفت خداست.