2777
2789
بدبخت شوهرت سکته نکرد دور از جون؟

نه بابا تازه گفت این بیبی چکا الکیه بیخودی ذوق نکن 😔

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند سالته

22

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
من حامله شدم رفتیم مسافرت یه ویلای استخردار گرفتیم رفتیم تو استخر بهش گفتم حاملم انقد خوشحال بودیم ه ...

منم حاملگیمو نمیدونستم دقیقا شیرجه میزدم .اخی اخرین بارم بود استخر.5سال 

خانواده فقط مامان و مادرشوهرم همین اونام چیزی نگفتن الانم که بچم هشت ماهه بهمن زایمان دارم 

فوزی عروسی گرفتین

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
عزیزم چقدر سنت کم بوده

اره سوم دبیرستان بودم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

باعکسش اینجاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3559314/بیاین-بگ-چجوری-ب-همسرم-باباشدنشو-گفتمعکس?page=1 گذاشتم🤗

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
من رفتم دستشویی و اومدم بیرون با چشمای گریون گفتم مثبته اینهمه آدم بچه میخوان خدا بهشون نمیده حالا م ...

عجب بی احساس ها .من اگه به شوهرم بگم و زیاد ذوق نکنه و بالا پایین نپره از ناراحتی دق میکنم

فوزی عروسی گرفتین

آره عزیزم دیگه توعروسیم دوماهه بارداربودم خودمم وقتی فهمیدم باردارم که دوماه گذشته بور

لیوان سرد و گرم بشه میشکنه چه برسه به قلب آدمابا هم مهربون باشیم شاید فردایی نباشه

من تو عقد باردار شدم باهم رفتیم بی بی چک خریدم هی میگفت بزن میگفتم نا بابا آخه حامله نیستم که،دیر کرده بود پریودم فکرمیکردم بخاطر یه چیز دیگه اس،دیگه گذشت یه یه هفته ده روز من زدم دیدم بببببببللللللله حاملم زنگ زدم بهش با گریه گفتم من حامله ام اونم‌گفت شوخی میکنی گفتم‌نه به خدا گفت بندازیمش گفتم نه،بعد رفتم سونو دیدم ۸هفته شه😍😍😍😍😍وای خدا از خوشحالی داشتم‌گریه میکردم😍😍😍هی میگفتم بذارین به صدای قلبش گوش بدم😍😍😍😍بعد دوباره زنگ زدم بهش گفتم‌قلبش میزنه😍😍😍😍😍😍گریه کردم اونم‌گفت یعنی سقط نمیشه؟.......گفتم نه عمرا اون دیگه قلبه منه😍😍رمانتیک نبود اصلا خلاصه..........

🤔