💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
خانواده فقط مامان و مادرشوهرم همین اونام چیزی نگفتن الانم که بچم هشت ماهه بهمن زایمان دارم
فوزی عروسی گرفتین
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
من تو عقد باردار شدم باهم رفتیم بی بی چک خریدم هی میگفت بزن میگفتم نا بابا آخه حامله نیستم که،دیر کرده بود پریودم فکرمیکردم بخاطر یه چیز دیگه اس،دیگه گذشت یه یه هفته ده روز من زدم دیدم بببببببللللللله حاملم زنگ زدم بهش با گریه گفتم من حامله ام اونمگفت شوخی میکنی گفتمنه به خدا گفت بندازیمش گفتم نه،بعد رفتم سونو دیدم ۸هفته شه😍😍😍😍😍وای خدا از خوشحالی داشتمگریه میکردم😍😍😍هی میگفتم بذارین به صدای قلبش گوش بدم😍😍😍😍بعد دوباره زنگ زدم بهش گفتمقلبش میزنه😍😍😍😍😍😍گریه کردم اونمگفت یعنی سقط نمیشه؟.......گفتم نه عمرا اون دیگه قلبه منه😍😍رمانتیک نبود اصلا خلاصه..........