الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره..عاشق گیم هس بخدا خیلی عصبیم حالاتوگوشیش بازی میکردکاریش نداشتم ولی دیگه اینو نتونستم هضم کنم بابای عوضیش گفته بروبخراخه یکی دوماهه هی میگف کاش ی کنسول بازی میگرفتم منم درجوابش میگفتم تازه گوشی خریدی دیگه واس من دستبندبخر طلا.ازحسودی گفتن برو کنسول بخرتوکه اینقدعلاقه داری😒لعنت بهشون
پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
منم تنبلی دارم الان ۱۵روز از موعدم میگذره هنوز پری نیومده.😔
وای ک چ عذابی بود واسه من این نیومدنا تو دوران دبیرستان حتی گاهی اوقات امپول میزدم ک درست شه خالمم همینه الان ۳۴سالشه اما هنوز مشکل داره و اون وقتی از موعدش میگذره درد هم داره ولی من درد نداشتم بچه میخوای یا ن اگه ننیخوای برو امپول بزن راحت شی اگه اقدام بودی ک بی بی بزن شاید بارداری
ویلسون کن چرا برای همچین چیزی حرص میخوری آنقدر بیخیال باش که حرصش بگیره .بدونن تو ناراحتی خوششون میا ...
خاک توسرشون ب یه ورم بابا
الان پریودم ولی قراربود ۴،۵روزدیگه اقدام کنیم واس بچه ک منصرف شدم فعلا،۳ماهه دارم فولیک اسیوکوفت وزهرمارمیخورم ازمایش دادم بهداشت پرونده بازکردم ولی کورخونده بذاریه مدت توحسرت نی نی بذارمش
پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
خاک توسرشون ب یه ورم بابا الان پریودم ولی قراربود ۴،۵روزدیگه اقدام کنیم واس بچه ک منصرف شدم ف ...
این حرفو نزن عزیزم .این مسئله خیلی بی ارزش که بخوای اینطوری لج کنی .خداروشکر مشکل بزرگ نداری.من عاشق شوهرمم و اونم عاشق من اما همسرم مشکل اعتیاد داشت و الان دو سال پاک با هزار ترس و لرز اقدام کردم چون میترسیدم نکنه دوباره اونجوری بشه .خداروشکر کن همچین مشکل های نداری