2777
2789

سلام.من ۱۸ اذر پریود شدم یک هفته بعد دو روز پاک شدم بعد دوباره لک قهوه ای دیدم و خونریزی شدید داشتم مثله پریودی و ۷ روز طول کشید تا خوب شدم.رفتم ازمایش دادم که aud بزارم که دیدم ازمایش مثبته رفتم سونو دادم گفت نه بارداری رحم نه خارج از رحم دیده نشد.تیتر بارداری نوشت رفتم انجام دادم تیتر بتا ۱۶۷ بود

حالا دکترم میگه احتمالا یا سن بارداری کمه دیده نشده یا خود به خود سقط داشتی که بتا بالا زده ولی سونو چیزی نبوده

به نظرتون چی میتونه باشه

تا خدا با من است غمی نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄🙄🙄 یعنی چی اونوقت

یعنی باردار شدی قبل از اینکه خودت بفهمی سقط شده و چون تازه سقط شده بتات رفته بالا...تو بارداری شیمیای ازمایش مثبته ولی سونو هیچی نشون نمیده شما صبر ون ی مدت دیکه برو لزملیشت و تکرار کن اگه بتات اوند پایین ک همونه اگه نیومد مایین باز برو سونو احتمالا جتینی در اون صورت دیده میشه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
یعنی باردار شدی قبل از اینکه خودت بفهمی سقط شده و چون تازه سقط شده بتات رفته بالا...تو بارداری شیمیا ...

دکترمم همینو میگه که شاید خود به خود سقط شده

تا خدا با من است غمی نیس
تا ده هفتگی صبر کن شاید قلب تشکیل بشه بعد برو سونو، زود رفتی، من یکماه قبل شما آخرین پریودم بوده هنو ...

تورو خدا دعا کنید باردار نباشم دخترم ۱۵ ماهشه.ایشالا خدا به اونایی که ارزوشو دارن بده.به منم هروقت شرایطشو داشتم.دست تنهام و شوهرمم اصن نمیرسه کمکم کنه بخوام باردار باشم نابود میشم رسما😥

تا خدا با من است غمی نیس
دکترمم همینو میگه که شاید خود به خود سقط شده

احتمال زیاد همینه چون تو بارداری شیمیایی شما ی هفته قبل پریودی لک بینی داری و قبل اینکه مادر متوجه علایم بارداری بشه جنین دفع میشه

احتمال زیاد همینه چون تو بارداری شیمیایی شما ی هفته قبل پریودی لک بینی داری و قبل اینکه مادر متوجه ع ...

من سر موعدم پریود شدم.بعد ۷ روز تمیز شدم و دوباره بعد دوروز لک بینی قهوه ای که بعد تبدیل به قرمز شد .بعدش که رفتم ازمایش زد مثبت

تا خدا با من است غمی نیس
من سر موعدم پریود شدم.بعد ۷ روز تمیز شدم و دوباره بعد دوروز لک بینی قهوه ای که بعد تبدیل به قرمز شد ...

همون بوده نگران نیستی هر چی هست وقتی سوند نشون نداده پس باردار نیستی...

همون بوده نگران نیستی هر چی هست وقتی سوند نشون نداده پس باردار نیستی...

خیلی ممنون عزیزم.ایشالا که باردار نباشم.تا ۲۲ دوم این ماه گفته صبر کن بعد سونو نوشته.اگه تا هجدهم نوزدهم پریود نشم تا بیست و دوم‌ میمیرم و زنده میشم😥

تا خدا با من است غمی نیس