2777
2789

سلام ماه دیگه وارد سی سالگی میشم اما نمیدونم چرا خیلی ناراحتم هیچ وقت تو زندگیم ب سن و سال اهمیت ندادم ولی الان هر چی ب تولدم نزدیک تر میشم بیشتر ب این جمله میرسم ک سی سالگی مثل ساعت سه بعد ۶میمونه شاید خیلی دیر برای رسیدن ب خیلی کارا و شاید هم هنوز فرصت اندکی وجود داره نمیدونم چجوری بگم ولی فکر میکنم خیلی از زندگی عقبم شما تو این سن چ حسی داشتید سی ساله های اطرافتون چطورین؟آیا حس من طبیعی و گذراست؟ی حس افسردگی دارم پیشاپیش ممنونم از نظراتتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز مونده تا این بحران اما ب نظرم دل باید جوون باشه... اما منم ی حس ترسی دارم.. ی حس مبهم.. ی حسی ک انگار عمرم تباه شد الکی... و دیگع فرصت ندارم کاری کنم😭

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

والا رد کردم ولی از این سوسول بازیا نداشتم

بحران  سی سالگی چیه

اینقده بحران بیماری و مالی هزارتا بحران دیگه دارم که اینو نفهمیدم 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)