2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی رو چجوری رد کردید؟لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 28 پست

واییی بلاخره یه نفر حرف من و زد منم ۲۸ دی میرم تو ۳۰ اصلا حالم خرابه بهش فکرمیکنم عصبی میشم 

توخونه پرخاشگرشدم بخدا دیگه پنجشنبه میخوام برم مشاوره خیلی حالم بده اینجوری نبودم همش میرم جلوی آیینه خودمو با ۱۹.۲۰ ساله ها مقایسه میکنم😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی بلاخره یه نفر حرف من و زد منم ۲۸ دی میرم تو ۳۰ اصلا حالم خرابه بهش فکرمیکنم عصبی میشم  ت ...

منم دقیقا همین حال و دارم می خام برم دکتر ی مدت دارو بخورم

من به عنواااان یه بیست ساله خیلی دوست دارم به سن سی سالگییی برسم...    

چشه آخه...سن جذابی و پختگی  

مگه عروسکیم که باید همیشه جوون بمونیم؟؟  

اگه کسی دستت رو نگرفت....                                                         دستت رو بذار تو جیبت و همچنان بی محابا به سمت                                                                  هدفت بتاز   
من به عنواااان یه بیست ساله خیلی دوست دارم به سن سی سالگییی برسم...       چشه آخه. ...

انشالله گ تا سی سالگی همین حس و داشته باشی از لحظه لحظه ش لذت ببر گ بعدا حسرت نخوری ،ضمن اینکه من بیشتر منظورم از لحاظ گذر عمر و از دست دادن فرصت ها هست تا زیبایی و عروسک بودن

با فکر کردن به دستاورد هایی که داشتم، تونستم وارد مرحله جدید بشم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

من الان 32سالمه بنظرم من کیفیت زندگی بهتر از کمیتشه بعضیا خیلی عمر میکنن شاید به هدفهاشونم رسیدن ولی بیشترشون مدام استرس اضطراب و ترس از اینده رو ادم یه زندگی کوتاه  پر از شادی داشته باشه بدون دغده و غصه شرف داره به زندگی طولانی پر از غم

انشالله گ تا سی سالگی همین حس و داشته باشی از لحظه لحظه ش لذت ببر گ بعدا حسرت نخوری ،ضمن اینکه من بی ...

ممنونم...عزیزم حتماااا استفاده میکنم  

از لحاظ استفاده از زماااان که پنجاه سالگی هم دیر نیست،

باور کن من یکی از خاله هام تو سن ۵۶ کارش(فروش وتجارت در مقیاس کوچیک) رو شروع کرد،با این که زندگی سختی داشته اما الان واقعا روحیش عالی،ظاهرش عالی،به شدت فعال و پرانرژیه....

دیره و این حرفاا به نظرم بهونست برا این که بازم تنبلی کنیم...

اگه کسی دستت رو نگرفت....                                                         دستت رو بذار تو جیبت و همچنان بی محابا به سمت                                                                  هدفت بتاز   
درسته امیدوارم منم بتونم این حس و کنترل کنم ،

انشالله حتما از پسش برمیاااااای