2777
2789
عنوان

حالم بده بیاید کمکم کنید.

612 بازدید | 23 پست

با شوهرم همیشه مشکل دارم. خیلی بد دهنه و حرفهای رکیک میزنه. حتی پیش بچه م. همیشه منو خورد می کنه و از ضایع کردنم لذت می بره ولی چون خیلی ظاهر خوب و موجهی داره وقتی به کسی در مورد مشکلم میگم فکر می کنه دارم بزرگنمایی می کنم. دست به زن هم داره و چند بار به طرز وحشتناک منو زده و یا داشته خفه م می کرده ولی مامانم اینا پشتم نیستن و من خیلی تنهام. فردا هم بعد دو سال دوستهام دارند میان ناهار خونه م. انقدر بهم حرف زده و فقط دارم اشک می ریزم. دورهمی رو کوفتم کرده. خیلی ناراحتم. امروز بهم میگه همه دوستهات خرابن و شوهرهاشون دزدن. در صورتی که دوستهام همه متاهل و اهل زندگی و موقر و خانمند.می دونم میخواد فقط حرصم بده. خیلی ناراحتم. خیلی زیاد😭😭😭

عزیزم شوهرمنم اولش خیلی باهام لج میکرد حتی گوشیشو قایم میکرد منم خیلی شک داشتم ی مدت کلا بیخیال شدم اصلا کاری ب کارش نداشتم همش قربون صدقه اش میرفتم  هرچی ک دوس داشت درس میکردم از بیرون ک میومد لبخن میزدمو ماساژش میدادم بعد ک خوب شد اعصابش نشستم بهاش حرف زدم الان خیلی بهتر شده بهش گفتم ک خوشم نمیاد جلو بقیه ضایع ام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرمنم اولش خیلی باهام لج میکرد حتی گوشیشو قایم میکرد منم خیلی شک داشتم ی مدت کلا بیخیال شدم ...

بارها بهش گفتم. تو اوج دعوا بهش میگم داد نزن من نزدیکتم. بیا حرف بزنیم ولی بدتر می کنه و بهم حمله می کنه

چجوری تحمل میکنی مخصوصا کتک زدناشو ...یبار که زد برو پزشک قانونی مدرک بگیر نگهدار 

همیشه غروب یا طرفهای شب می زنه که همه جا بسته است. صبح هم که دیگه من دیگه اثری از کتک ندارم که ثابت کنم. بیشتر گلومو فشار میده و چند دقیقه بعد قرمزی دورش از بین میره

😔😔😔

ابجی نگفتم که ناراحتت کنم

از دست اون اقا ناراحت شدم

مگه زن اسیر دست مرد هست که آزارش بده یا بهش بی احترامی کنه

زن و مرد اول از هر چیزی هر دو انسان هستند.حقوق یکسان زندگی و لذت بردن از زندگی و حق انتخاب و آزادی دارند.

بعد از اون زن و شوهر هستند.

هر مردی شرایط عذاب خانومشو فراهم‌کنه پست و حقیر هست.

ابجی نگفتم که ناراحتت کنم از دست اون اقا ناراحت شدم مگه زن اسیر دست مرد هست که آزارش بده یا بهش بی ...

خدا بهتون خیر بده که احترام میگذارید. به خدا 12 ساله ذله شدم. اگه شاغل بودم جدا می شدم ولی بیکارم. دستم رو پیش کی دراز کنم.