2777
2789

من مستأجرم

قرارهای خونمو عوض کنم

ولی چون تنهام هرجایی خونه نمیدمباید با کسی باشم مرد باشه🥶🥶

اصلا حالم خوش نیست

با کسی نمیتونم رفاقت کنم

الآنم موندم تو گل

بنظرتون به صاحب خانه بگم

شوهرم کجاست مثلا؟؟؟؟🤐🤐🤐🤐🤐🤐

فقط سریع بگین

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولت کرده رفته  دلشونم میسوزه خوبه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بگو زن داره شیش ماه اینجاست شیش ماه اونجاس

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

بگو سفرکاری رفته خارج از کشور 

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

لطفاً نگین که

به صاحب خانه بگم شوهر ندارم

چون اول از همه خودش میچسبه بهم😤😤😤😤😤😤

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
سفر کاری ، خارج !! 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

میگه اون شوهر د ی و ث ت

اگه خرج برو بود

چرا تو مستأجری

🤣🤣🤣🤣🤣

بگو دانشجو ام برا شهر دیگه هستم

شناسنامه م می بینم صادره از تهران 😑😑😑😑