2777
2789

سلام بر همه

۱-بچه ها شوهر من هرروز بحث و دعوا را میندازه تو خونه میگه برو سر کار من دیگه بهت پول نمیدم منم نه ک نخام برم ها نه ولی کار مناسب پیدا نمیکنم ب یا پیدا میکنم به دلایل مختلف نمیشه برم کار کنم

۲-میگه از وقتی اومدی آرامشمو گرفتی من قبلا فیلم میدیدم تا نمیدونم ساعت چند،بیرون میرفتم با دوستام شب نشینی داشتم فوتبال میرفتم(الان خودش نمیره ها من میگم برو)با چایی و قلیون و... منم چون با دود و....خیلی مشکل دارم میگم نکش نمیگم نرو

۳-هرچی بیرون میشه سرکارش اتفاق میفته با خونه باباش دعواش میشه انگار تقصیر منه

من میخام خوب باشم جواب نمیدم  اکثرا یا دادوبیداد نمیکنم و کنترل میکنم خودمو

میگه با من حرف نزن نچسب بهم و هزارچیز دیگه

چه کنم دوستان؟آخه هرروز دعوا؟؟؟

میگم دگ محبتم میکنم میگه نکن چ میدونم آخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بزن تو دهنش خون بالا بیاره جنازشو با بیل جمع کنن والا

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

معلومه اهل زندگی ومسئولیت پذیری نیست.شوهرمنم همینه بعد بیست سال زندگی هنوزم دست از رفیق بازی وتفریحاتش نمیگذره.چند روزه دعواکردیم واسه اینکه ساعت ۳صبح از پیش دوستاش اومده خونه حالا اون از من طلبکاره وخونه رو ترک کرده😳

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!