2777
2789
عنوان

راه حل برای مشکلاتی که با همسرم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 52 پست

درمورد موضوع کوچیک حرف ک میزنیم هر چیزی از قبل مونده میگه و دعوا میشه یعنی سرهربحثی این کارو جسم وسط میکشه

اعتماد به نفسم اومده پایین دوس ندارم رابطه هم داشته باشم ازبس ایراد گرفته ولی میگم مرده و....

تازه من اصلا ولخرج نیستما شاید در حد۵ یا۱۰ تومن مثلا چیزی بگیرم واجب نباشه یا خوردنی بگیرم یا چیزی ک لازمه بنظر من ولی بنظر اون نه

من تو دوران عقدمون هم ولخرج نبودم کارت میداد دستم ولی الان....

میگیره ها بیشتر چیزارو یا برم خرید کم نمیذاره ولی منت میذاره بعدش اکثرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه نقش تو تو زندگی چیه حتی آرامش نمیدی تو خونه ولی باورکنین نمیذاره

باید کلا نرم طرفش کارکنم چیزی زمین نباشه ک غر بزنه اینا ک آرامش داشته باشه بعد چایی و غذا بعدم خواب

پس من چی؟

هروقتم میگم میگ همین دگ میگم برو سرکار ک این چیزا ب ذهنت نرسه خسته بشی توام حوصله حرف نداشته باشی و زود بخابی

پوووووف

میگه از بیرون ک میام ی مدت حرف نزن تنها باشم میگم آخه اونوقت کلا نمیحرفی ک باهام

بعضی موقع ها خوبه اکثرا قاطیه

مثلا امروز رفتم رو مبل نشتم صدام کرد برم پیشش ولی خوب بخام حرفی بزنم میگه نزن چون داره فیلم میبینه آقا

ببین دیگه باهاش ازدواج کردی فعلا مهربونی کن و بزار توی غار تنهایی خودش باشه بنظر میاد اون آدم درونگرایی هست و شما برون گرایی باید سعی کنی اخلاقاش دستت بیاد اگه خوشش نمیاد زیادی بهش بچسبی خب این کارو نکن عزیزم. بزور خودتو بهش قالب نکن تو هم فاصله یکم بگیر ولی در عین حال مهربون باش و بهش برس وقتی خودش اومد سمتت اونوقت تو هم آویزونش شو خخخخ ولی وقتایی که حوصله نداره پاپیچش نشو ازون مرداست که حوصله لوس بازی و ناز کشیدن ندارن 

ببین دیگه باهاش ازدواج کردی فعلا مهربونی کن و بزار توی غار تنهایی خودش باشه بنظر میاد اون آدم درونگر ...

آره تقریبا بی اعصابه تازه من قهرکنم یا ناراحت بشم بدتر میشه مبگ چرا همچین شدی  و....

کلا من نباید ناراحت بشم و غمگین بشم و اینا