2777
2789
عنوان

چقدر خیانت تلخه..

175 بازدید | 9 پست

همین دیروز بود تاپیک زدم گفتم دلیل طلاق فقط خیانته؟ داشتم خودمو گول میزدم چون دوسش داشتم کتکاشو اعتیادشو برای خودم حل میکردم میگفتم میشه درستش کرد... چقدر زود خیانت سرم اومد الان حال اونایی که تاپیک میزدن درمورد خیانت درک میکنم. چقدر سخته... حتی نمیتونم گریه کنم صبح بیدار شدم گیج بودم میگفتم یعنی زندگیم تموم شد

(فقط برای درددل) 

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروز بهت خیانت شده؟ قبل از خیانت مهرتو گذاشتی اجرا؟

تو خونم شنود گذاشتم زنگ زد به دوست دخترش رو آیفون بود صداش میومد چه حرفا که نزدن قراره شمال و سینما گذاشتن معلوم بود تازه نیست.... دیروز فهمیدم دیگه معطل نکردم امروز صبح مهرمو گذاشتم اجرا

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
عزیزم درکت میکنم  واقعا سخته  خدا ب دلت آرامش بده

فعلا تو شوکم مثل یه تیکه سنگ... البته دعوا کردیم کلی داد زدم ولی خالی نشدم

شما که باهاش مشکل داشتی از قبل، بهتر بود عکس العمل نشون ندی. خودتو درگیر نکن. خدارو شکر کن که از اون ...

هیچوقت فکرنمیکردم سر منم بیاد زندگیم چی شد 😭

وای ک چقدر دلم از زندگی پره دلم بحال خودم و خودت و تمام همجنسامون ک حال روزشون اینجور میسوزه کاش خ ...

کاش..