2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه!؟

499 بازدید | 34 پست

بچه ها من و همسرم دخترعمو پسرعموییم ما جشن عقدمون بشدت افتضاح شد ینی همه چی عالی بود اما کل فامیل دعواشون شد باهم خلاصه همه با دلخوری رفتن اصولا فامیل ما اینطورین ک جنبه دورهمی رو ندارنالبته فقطم خواهر و برادرای خودمون بودن ولی ۴۰ نفری بودیم خلاصه داستان عقدم تو تاپیکام هس البته همسرم سنگ تموم واسم گذاشت بهترین لباس بهترین دسته گل و گل ماشین و اتلیه ام چن قطعه عکس گرفتیم و همه چی اما چنان خون ب دلم کردن گفتم دیگه نمیخام عروسی بگیرم اخه ودقعا حرص خوررم اما الان همش دلم عروسی میخاد از ی طرف میترسم دوباره دعوا شه تو عروسی و با کلی خرج بازم اونجور نشه ک میخام...همسرم میگه بریم ماه عسل خرج خودمون کنیم لباس عروسم بپوش اتلیه ام برو اما دعوتی نداشته باشیم هیچکسو دعوت نکنیم ی عروسی دونفره بگیریم خخخخ...اما خب ته دلم میخام ک مثلا برقصم تالار باشه دز اینجور چیزا واقعا هم تصمیم گیری خیلی واسم سخته شما اگه بودین چیکار میکردین...ببخشید طولانی شد ولی اینم بگم جشن عقدم خیلی زود تموم شد سر همون دعواها و اصلا فرصت نشد درست حسابی برقصم و اینجور کارا

تعداد رای : 35
نظرسنجی
عروسی
14
40%
ماه عسل
21
60%
مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس عروس بپوش برو اتلیه صبحش برو ماه عسل

اخه بنظرت بعدا رقص و تالار و اینجور چیزا واسم حسرت نمیشه!؟خب مثلا میگم چن میلیون هزینه ارایش و اتلیه و لباس کنم اما هیچیکی نبینه یجوریه کاشکی فامیلا میدیدن

بنظرم بری ماه عسل خوشبگذرونی بهتر تا ی عروسی و با حرص جوش و دلخوری بگذرونی 

تازه میگی جنبه هم ندارن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
اونایی ک دعوا نکردن رو دعوت کنید عروسی

مشکل اینه همه پریدن ب هم بعدم مثلا خواهرشوهرمو چطو دعوت نکنم یا جاریمو خب نمیشه

لباس بپوش عکس و کلیپ بگیر بعد باتور برو ترکیه یا دبی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اونایی که دعوا کردن و دعوت نکنید اگر نمیشه زیادن حداقل عامل اصلی دعوا و شروع کننده رو دعوت نکنید....جدی میگم

ولی چون جشن عقد داشتین چ لزومی داره دوباره لباس و اتلیه و اینهمه خرج؟؟ عکس که گرفتین  دیگ چی میخواهی  دوتا عکس با لباس عروس میخواهی چکار  برو ماه عسل

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
اگه دوستای پایه دارین یه جشن بگیرین فقط دوستاتون و جوونای فامیل باشن در حد پنجاه نفر بزنین برقصین&nb ...

وای نمیدونی اخه جو فامیل مارو اگه این کارو کنم کلا همه قطع رابطه میکنن باهامون خخخخ اینو دعوت کردی ما چرا دعوت نبودیم ما کمتر از اونا بودیم دعوت نشدیم و این حرفا