پسرم دوسال و دوماهشه ولی حرف نمیزنه زیاد..فقط کلا شاید ده دوازده کلمه بگه مثل مامان ،بابا،بده،بریم،آب بده،این کیه،این چیه،اسم باباش،هاپو،اره،نه، فکر میکنم برای یه بچه تو این سن کمه باید بیشتر حرف بزنه خیلی نگرانم و حالم بده بچه های فامیل که ازش کوچیکترن خیلی بیشتر حرف میزنن ولی پسر من وقتی باهاش حرف میزنم یا میگم اینو بگو یا تکرار کن جواب نمیده بهم ولی همه حرفامو متوجه میشه هرکاری میگم انجام میده فقط به زبون نمیاره..دکتر بردمش بهم گفتن همینقدر خوبه کافیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها رو باهم مقایسه نکنید چون ژنتیک و محیط زندگی هر بچه ای فرق داره
خواهر زاده منم نزدیک سه سالش بود یهو شروع کرد به حرف زدن الان اینقدر صحبت میکنه که نگو
بیشتر با بچه ها باشه زودتر حرف میزنه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
گفتنهمینقدرخوبه؟ مطمئنی دکتربوده؟ دیگه تو این سن باید جمله هم بگه به دکتردرست حسابیببربهششربت امگا ۳ بده تخم بلدرچینبدهکارتون و تی وی اگه می بینهحذفکن وباهاش زیااااد حرف بزن نگوتکرار کنخودت حرف بزن باهاش بعدم کتاب واسشزیاد بخون
مثلا چه کارایی؟ خب خودش میتونه غذا بخوره تازگی ها هم تقریبا دارم از پوشک میگیرمش جیش داشته باشه یه جورایی بهم میفهمونه که ببرمش.. هرکاری بهش میگم مثلا اینو بیار اونو بیار یا بره بخوابه خودش کاراشو انجام میده.. ارتباط هم خیلی بهم وابستش میخوام پیش یکی بزارمش گریه و زاری..ولی با بعضی از فامیل یکم که بمونه یخش باز میشه بازی میکنه به همه دست میده