2777
2789

بچه ها چطوره راضی اید؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

خیلی خوشگل میشه.من چهارشنبه وقت گرفتم برم

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دوس داشتم یعنی هر جا میدیدم عالی بود یه بار زدم دوبارم ترمیم کردم ولی پوستم حساسه رنگ نمیگیره یه تیکه های کوچولویی ازش مونده اصلا معلوم نیست که فیبروزه خیلی طبیعیه

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
عزیزم من خودم میکرو کارم ولی به نظرم هییییچ وقت ابروتو میکرو تتو یا هاشور کن خییییلی چرته 

خوب نمیشه ینی؟چرا؟

من خیلی دوس داشتم یعنی هر جا میدیدم عالی بود یه بار زدم دوبارم ترمیم کردم ولی پوستم حساسه رنگ نمیگیر ...

اره انگار ابروی خودمه

عزیزم من خودم میکرو کارم ولی به نظرم هییییچ وقت ابروتو میکرو تتو یا هاشور کن خییییلی چرته 

ببخشید یه سوال داشتم یکم بالاتر توضیح دادم وضعیت پوستمو 

شما اطلاع ندارید که کاشت ابرو چه شرایطی داره وتو چه رنج قیمتی هست ؟

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
ببخشید یه سوال داشتم یکم بالاتر توضیح دادم وضعیت پوستمو  شما اطلاع ندارید که کاشت ابرو چه شرای ...

عزیزم من فقط میکرو کار میکنم خبر از قیمت کاشت ندارم 

واینکه ربطی به پوستتون نداره اون حتما رنگاش خوب نبوده که زود رفته وگرنه حداقل یکسال بیشتر میمونه